返回列表 回復 發帖

誰是"叛逃"競猜遊戲

希望呢齣戲好睇。大大力期望
TVB 啲劇次次都係開頭好睇,後尾好悶嘅
tvb now,tvbnow,bttvb: d2 e  U! j$ D
LastWinner版主,你完全講中晒我睇完第一集後嘅感覺呀。
( F/ x" C4 q( y; M# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-18 12:26 PM
, u2 Q  ]4 s' a8 ^! ~公仔箱論壇# O3 w( r# u, W0 R, B
1 I% Q, g$ K2 X# Y3 d6 O4 Z/ z
你睇食為奴就知,大結局好求其咋
: W! j1 Y* n: M5 E" o7 B
雅妹好, 唔知架,好睇就我和樓主兩人"雙刀起筆"勁寫, 唔好就可能唔寫囉公仔箱論壇% k0 f2 ~0 P5 w8 s  L
timmaxsing 發表於 2014-3-18 09:58 AM
公仔箱論壇9 O' J" B  a7 |! g' B
+ o, v5 r; t# F$ q
tvb now,tvbnow,bttvb/ J; V' v/ c2 h3 v: n. q  P3 j" r
加油 不過如果劇集係唔好睇嘅,寫來都冇用 希望好睇啦
5 m9 t7 ?1 Q! u; s6 Z9 h
食為奴係奇特笑肚之作, 但《叛逃》天方夜幕之作,所以有代觀察tvboxnow.com/ f8 V. s3 l0 Q; m* O' ~3 N
timmaxsing 發表於 2014-3-18 02:50 PM
) r9 f9 B( l$ @- s8 o5 N
tvb now,tvbnow,bttvb; a: r, [. j/ ^  c9 f7 X) I/ }
《叛逃》都係一樣,開頭好睇,後尾就
本帖最後由 LastWinner 於 2014-4-11 01:26 AM 編輯 , R; i" v! J3 E: N& U1 O

$ U+ @8 |3 ^7 _/ G誰是真正叛徒:
6 k; k0 h6 B5 f/ f) jtvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb& ^. Z- z2 i+ P
我估B:鍾日嘉 (Jessica)tvb now,tvbnow,bttvb$ W7 B- o  J; d7 u+ f
tvboxnow.com4 X' j. c: t, H$ e2 t
開頭歌見到Carson用槍指住Jessica就知啦
) f- a: \" j% M* |0 p1 L" Z

7 q6 x" r5 M: ftvboxnow.com

評分次數

• timmaxsing

answer is Jessica..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% e4 _! m( v  G9 ^0 _
trust me... 100%tvb now,tvbnow,bttvb/ K8 e2 y) @1 ?
lohdes 發表於 2014-4-12 02:44 AM
公仔箱論壇  z0 D; |8 q0 l! \

j+ h, t. n; `1 ]# D7 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; V0 F6 e  C+ V/ Y& ktvboxnow.com晨早猜到啦
聽日就揭曉囉,好緊張呀
---問題遊戲已截止,等待官方公布---TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! g2 `) a$ b" @# n
timmaxsing 發表於 2014-4-14 10:00 PM
# b$ W5 R3 m. A  A& {# {0 s
2 `) q9 Z( ^# i/ T0 F8 N公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 I2 L; {9 X$ K4 [; Q
一定會好出人意料
我都話係jessica啦之後仲會有人估錯都得嘅