返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
tvb now,tvbnow,bttvb! ?' N! R: f, M+ W3 C3 _8 m
係呀,監獄劇向來都好睇嘅。tvboxnow.com: I) C! E: Z1 _$ G: K7 E
噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?
) F# S- C; E4 L, {tvb now,tvbnow,bttvb2951020
. b7 v$ B# h  K0 q' ~1 {' F* }tvboxnow.com2951021
8 U9 ~% x3 c( R% C4 V/ x/ stvboxnow.com2951022 ...
  l- @: n$ k- s8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
" z& S* ^' A, F+ Y& F* Z; ~$ u6 S: Q6 }tvb now,tvbnow,bttvb冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,
  ]& ]5 c+ R4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
3 @* A% `5 c3 y) R大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
; B! z3 R& p1 M' t7 Z6 E, M- p2 p" j& S仲有心穎BB阿大佬
1 _, F: A; {5 F
2954355TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, m$ y# c$ [# h- \" }
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! O' e: x4 G* o' g, W5 @4 ], ^* w9 G
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
- M% v0 T$ V3 Ktvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰
1 e, p  O: P2 b, t8 D- T, X4 Stvb now,tvbnow,bttvb
/ z4 g6 z8 P' U5 d* f8 v  Jtvboxnow.com14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]
. t$ e( \& u/ b- ^  ~公仔箱論壇啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。
% m5 s3 b( k( V6 ^$ X9 Ntvb now,tvbnow,bttvb
1 [( i4 W0 u) ~, y呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...% o; n$ S5 ~) ^- k
leekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
3 n5 M/ M- N* Ltvb now,tvbnow,bttvb企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...; ?4 W% ~6 S, R$ r% R- ]6 Y' P" A8 D
金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
# L: C" c5 s' o! |' i% O金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
4 t! p7 }& g7 \8 C) s0 e4 B# X
. g! y8 F1 q9 @! Etvb now,tvbnow,bttvb話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑
2 \) ^) i; F( o! N: M+ I4 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
$ V" u, q% z! }. btvboxnow.comBB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
tvboxnow.com1 O1 ~* H: `( {
7 L9 g" K1 a$ m" }9 v5 m. W, _
唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。
$ a, E: b/ y. k2961768
1 X4 `7 A' B5 u% {: H+ T- u+ O: K1 Otvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
; ~6 A% L" ~2 A4 }3 N肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

+ {: ~2 L0 W4 z7 w, C! o2 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" N4 B: H1 q8 X/ v' \1 [
我都好鍾意佢地四個女仔公仔箱論壇% Z% c) E: f& J9 ~( \* ^3 s
大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
公仔箱論壇" Z% s, F+ b( L4 C- c
睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
本帖最後由 mnb1123 於 2014-10-22 01:44 PM 編輯 公仔箱論壇  O$ l- k& O* C9 _( s1 J7 l4 v& e4 H) b
tvb now,tvbnow,bttvb6 ^0 v0 ^% r: D- ?0 Z; L0 E, [) D
) n# X7 S/ W$ y) A# f- P) m% wtvb now,tvbnow,bttvbtvboxnow.com* J) X9 M8 A. ?: |, V7 u$ H
不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
1 A' y: {1 N1 }. F+ Y, D* d8 Htvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
0 m& E) l5 ]/ G, M3 k" f0 d公仔箱論壇係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫tvboxnow.com, w2 ~* x" {* l
公仔箱論壇5 [5 [7 d* l6 r# K0 k) V6 K$ ?) \7 k- E- X
tvboxnow.com8 @0 f1 x. w  B" i% Y* i6 V
咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒