返回列表 回復 發帖
路过。。。。。。。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
??? ronnyMU ? 2007-9-8 12:35 PM ???
过奖拉~~。。。。。。。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 jacky760425 於 2007-9-8 12:51 PM 發表。

是啰!是啰:019: !路过都不停喝杯:onion14:
就放工啦!!饮埋呢杯要走咯:onion14:

原帖由 ronnyMU 於 2007-9-8 12:55 PM 發表。

其實唔係茶... 係d口水... 所謂口水多過茶
:onion03: 我吾多口水ga.......

原帖由 jacky760425 於 2007-9-8 01:01 PM 發表。

收几点,吃个包啦!:014:
1点。。。放工啦!!走咯!!88:onion05:

路过:onion05:

原帖由 jacky760425 於 2007-9-10 11:26 AM 發表。

请茶:onion14: ,吃个包啦!:014:
多谢晒。。。。。。。:onion18:

原帖由 jacky760425 於 2007-9-10 11:30 AM 發表。

帮主到 ,杀只猪,杀只鸡先,+科,的不的啊!帮主。。:onion05:
驶吾驶啊!!我都只系杯茶同只包。。。。。。。。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 chu553358 於 2007-9-10 11:49 AM 發表。

點會呢 一家人ar ma:014: 玩下姐
米就系。。。。。。。。。。。。。

原帖由 jacky760425 於 2007-9-10 11:42 AM 發表。

:019: 茶和包是三点三吗?我们去街吃架嘛:014: ,九大鬼,正不正啊!
你请我又点好意思拒绝。。。。。。。。:onion14:

原帖由 jacky760425 於 2007-9-10 11:54 AM 發表。

都是要想想:019: ,有点怕怕。。:onion03: 。怕怕。。。
有乜好怕姐。。。。。。。。。。。。。。。
姐姐我会好好对你。。。。。。。。。。。。

原帖由 jacky760425 於 2007-9-10 12:55 PM 發表。

帮主好靓仔架:019: ,靓女无我分 ,点板主会不会给钱我架 !冇人個时我做主,嘻嘻! 是不是做乜都的先 ,尿尿的不的啊!
尿尿个d甘私人既野。。。都系留返无人先做啦!!

原帖由 jacky760425 於 2007-9-10 01:55 PM 發表。
是呢!公主火家有什么玩呢?。。。。:019:
:014: 你要玩乜先??。。。。。。。。。。。。。。

原帖由 jacky760425 於 2007-9-10 02:32 PM 發表。

不知道,所以就问你啰:019: ????。。:024: 又拿刀,女子人家,不好成日玩刀仔啦!
吾好意思。。。呢排惯左带刀出街。。。加入左就日日都会有人陪你吹水。。。。。。

原帖由 jacky760425 於 2007-9-10 02:45 PM 發表。

吹水區都有的吹啦! 去火家吹是不是好吹点架!你又不去火家吹架。啊!电话叫。。。。。周公个女call了拜拜啦 !明天在吹啦!!。。。。:sleeps: ...
去火家吹吾同d继。。。。好了。。。晚安咯!!:sleeps: 。。。。。。。。886:onion05: