返回列表 回復 發帖
因为我未入黎ar ma...

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
好忙啊!!:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
忙到好鬼忙。。。。。。。。
边似你甘free

原帖由 jacky760425 於 2007-9-12 04:38 PM 發表

辛苦了公主:onion03: 。我不是免費既,要钱架 ,有兴趣得话和我妈谈谈。。。。:014:
:onion03: :onion03: 我吾兴趣啊!!

总好过我呢点无人养既。。。。。。。。。。:019:

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:18 PM 發表

唔系无人养,系你唔要遮!!!:onion10:
:onion03: 我都想要,但系真系无ar ma。。。

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:24 PM 發表

无紧要啦,你心底甘好,D邪派唔稳你都系好事黎既。
一系就唔好黎,一黎就一定要系好既。
先送上个“最好既祝福”俾你。
讲得岩!!我都系甘捻
多谢你既祝福!!:014:

你甘得闲既??

原帖由 jacky760425 於 2007-9-13 02:42 PM 發表
公主给个歌来听下:014: ,是睡训歌好吗?因为我要去训了。。:sleeps: 。。。886
:014: good nite:014:

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:42 PM 發表

基本上响 office 度,我系习惯左--'一心几用'既。:onion14:
同我一样,我地都系猛人黎。。。:onion14:

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:11 PM 發表

我唔记得左嘛!
要甘大反应咩!
米就系咯!!心火操,好易老ga

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:31 PM 發表

都系靓女你好人D,撑我!:014:
我人一路以来都系甘好ga
你都好好人,系度陪我倾计

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:45 PM 發表

彼此彼此!!:014:
你几点放工既??

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:01 PM 發表

我既时间好有伸缩性!!
好似而家甘,我就岩岩番到屋企啦。:onion05:
无法,鬼叫我系事头婆咩!:014:
真羡慕,我都希望有朝一日会有机会出人头地:014:

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:16 PM 發表

唔系话要hurt你,clark呢个行业又真系几难有出头。
你自己有无D乜野似样既沙纸先?
我都知clerk无得发展,无变啦!!自己又无似样既沙纸:019:

原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:24 PM 發表

甘我建议你,报读番个课程啦!
起码,唔洗俾人睇死。
我都捻过,呢排听到wawasan open university,
但系有钱ar ma......:019: