返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 01:26 PM 發表

我都差不多啦....我仲未食lunch啊!!!
刚刚吃饱啊!:onion14:
今天真倒霉啊!事事不顺啊!:019:
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 01:35 PM 發表

chill chill....你的还OK....做来还是自己的! 我的尼...辛苦了还是做给老板的...
就当那经验,然后自己开一间啦!我精神上支持你啦!
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 01:49 PM 發表
希望大家支持我申請TVBNOW VIP 會籍
一定支持你啊!不过你加入好像还没到3个月啊!:019:
要申请要加入至少3个月啊!:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 01:56 PM 發表

我唔理...心急...我要...vip

努力...
哈哈哈!我之前也申请过啊!不过失败啊!:019: 就是因为这个原因啊!加入论坛不到三个月啊:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 01:57 PM 發表
你地都想曼聯區多位vip架

係咪先...
我也想的啊!:019: 不过.........:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 02:02 PM 發表

下...你都失敗...

打沉左...
哈哈哈!那你努力多两个月啦!:014: 加油啊!
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 02:04 PM 發表

我本人觉得我经验就好够啦....就系无本钱同network去开我自己间公司....不过我都5想做老细....哈哈....
哈哈哈!BOSS有BOSS的烦恼,打工仔有打工仔的烦恼啊!:019:
原帖由 crashersus 於 2008-1-8 02:06 PM 發表

5好甘心急啦...我地都想去支持你...不过你有支持5落...其实做VIP都好普通J....
哈哈哈!就好像你这样啦!对不对!
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 02:39 PM 發表
有人踩我話淨係得貴族天堂嘅人撐我做vip...:019:

有冇一個半個5係貴族天堂嘅人可以支持我...

好hurt ar...
haha!!i will vote you one bro... dont worry is the time that matter...
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 06:21 PM 發表

太子爺最冇煩恼 ....講笑
哈哈哈!太子爺麻就是要分担BOSS的烦恼罗!
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 06:24 PM 發表

5該晒...

'体育区有奖游戏之王'...新名嚟架..?
哈哈哈!我会整天开游戏给你们玩啊!所以呢就有这个新名啦!
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 07:56 PM 發表
各位好, 小妹有個問題, 睇下可唔可以幫下我.
我知道你地好多來自馬來西亞.

我想知道係吉隆坡邊度有好多1.酒吧既街道or地方 2.地道美食(除了亞羅街外)
(比個英文名我得唔得) ? ...
我是来自大马!不过我不是吉隆坡的人,我是槟城人!我帮不到你啦!不好意思啊!:019:
如果你是问槟城我就能答你啦!
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 10:27 PM 發表
多謝大家幫忙, 已經有一位住係吉隆坡既會員朋友比資料我啦!!

Anyway, 多謝 Ijw1982 (杰少) and hiroisme 既回覆!!

Thanks a lot!!
那就好啦!那你是哪里人啊!:onion18:
原帖由 洛仔 於 2008-1-8 10:27 PM 發表
食完飯...緊要上嚟坐坐,飲杯茶:onion14:
哈哈哈!你来啦!:onion14:
原帖由 wuchingching 於 2008-1-8 10:53 PM 發表
香港人, 現流落在英國做二等公民
做下做下就变一等啦! 慢慢来啦!!