返回列表 回復 發帖
哇,好嘢,有FANS水貼添!!!正~
點解俾佢沉阿?!無嘢講??
唔記得佐睇添.....
內地依家樣樣都要收費,而且價錢唔合理
原帖由 rivaldoliu 於 2007-8-4 10:29 AM 發表。

天盛太贵啦
我净係睇曼联,其他波唔睇
一个赛季理论上就係38*5=190蚊,而且有D场次如果时间唔适合睇唔到,又可以省下。
我宁愿用给天盛D钱去升级到3M AD了
反正第二日又可以down返

而且天盛其他的节目真係好一般,除非佢 ...
佢依家嘅市場對象都係對商戶,個體戶佢地話唔攷慮住,未係主要商業對象........我就放長雙眼睇下佢以後點收科!肯定會改革~
原帖由 我系一督屎 於 2007-8-4 06:07 PM 發表。
為左睇英超,聼日都要去開天盛了
哇~~~括出去咁話了卟~~
原帖由 HIDE 於 2007-8-4 08:44 PM 發表。
咁無左廣體我都無得睇英超啵
到時再算啰~~~

依家都係見步行步~~反正,就算無得睇,都有一大班人陪,哈哈~
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-30 12:35 AM 發表

crashersus兄的建议唔错啊!
我觉得其实几个球迷会宜家都有一个问题
就係讨论气氛唔够热烈,好似除咗比赛日,基本上好少有超过5-6个会员响一张帖里面倾波经
导致呢个问题的其中一个原因个人觉得就係好少原创帖同讨论帖的 ...
我諗原因真係會有好多
好似我咁  好多時因爲工作原因所以無時間上嚟 ~不過一有時間我都會上嚟睇下
因爲時間關係  所以好多時我都錯過佐大家搞嘅活動~~但都無辦法~
真係衰  國內依家無得睇直播...
原帖由 ljw1982 於 2007-12-4 06:00 PM 發表

那就上网看啦!
無網址阿 之前個D都俾人封曬 你有嘅話不如send條link俾我啦~
要同佢地鬥水得多貼?

回復 #1249 洛仔 的帖子

你唔懶阿~~好掂喎~

回復 #1251 crashersus 的帖子

好搞阿你地講得~
原帖由 feimiao0 於 2008-1-11 04:13 AM 發表
点解87页&88页一样架???
系統後台未有及時更新~
及時趕得切番嚟睇波!