返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-1-20 08:38 PM 發表
武哥你第六!hahahaa:onion05: :onion05: :onion05:
恭喜你!
你囖景啊???第6就5见左100万....
原帖由 HIDE 於 2008-1-20 09:58 PM 發表

10 萬 唔係 100萬
多左个0添...
原帖由 green_lemon 於 2008-1-20 10:28 PM 發表

因爲冇回帖,所以冇咗 update 嘅動力。再加上某d網站嘅 video streaming 太慢嘅原因。
其他人我就5知...不过我一路都有回你即贴喀.如果5系.我点知你甘耐无放片啊??
原帖由 green_lemon 於 2008-1-20 10:54 PM 發表

哈哈。。好,下次如果有 update 就會繼續發貼。

仲有禮拜、拜一嘅賽事未計分。仲有機會。
等你啊??

FF么来喀???
原帖由 lux1261 於 2008-1-21 03:12 AM 發表

我不嬲都係錢財身外物!
錢對我黎講只係數目字!:onion14:
系啊...甘过D數目字黎卑我啦...甘甘重出江湖.要多D子弹..拿个赌神徽章先...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-21 10:50 AM 發表

FF=Fantasy Football 啊!:onion31:
oic....我都得44份J....
原帖由 gunden 於 2008-1-21 10:58 AM 發表
大家早安....剛剛先起身:onion14:
早晨啊...果日有赢sport games D钱吗??
原帖由 gunden 於 2008-1-21 02:25 PM 發表

嘻嘻~~d排放假
很多時間在家中上這裡吹水
甘爽啊...真羡慕J...
原帖由 lux1261 於 2008-1-21 05:05 PM 發表
~~~清潔時間~~~

.........抹地.吸塵.抹窗.洗廁所...........
多谢你啊..加D钱卑你先...我系VIP叽..可以表示既系甘多啦....你加入我地啦...
原帖由 lux1261 於 2008-1-21 07:31 PM 發表

http://www.tvbnow.com/thread-254877-1-1.html

睇呢個啦!
你影喀???好靓啊...
原帖由 我系一督sorry 於 2008-1-21 10:10 PM 發表
今晚水靜河飛
有我啊....
原帖由 green_lemon 於 2008-1-22 03:34 AM 發表
Al Hilal 3 United 2

United: Van der Sar (Kuszczak 30, Heaton 65);Simpson, Ferdinand (Vidic 46), O'Shea, Evra (Hargreaves 46); Eagles,Fletcher, Anderson (Welbeck 65), Nani; Ronaldo (Park 46), Tevez (R ...
搵$$$$J....点都要卑D面人地喀....
原帖由 gunden 於 2008-1-22 11:17 AM 發表
對~~唔係下次冇得再黎:onion14:
gunden....你系罗马迷来喀??? 有左罗马区啦...去支持啊....
原帖由 gunden 於 2008-1-22 12:52 PM 發表

@@有了羅馬了嗎@@
我立即去加入先:onion05:
好啊....去叫多D人叫入罗马啦...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-22 01:12 PM 發表
我的网络很慢啊!! 最近会比较少上来吹水啦!
偷懒就讲啦....有曼联球赛的时候就死都要上来啦....