返回列表 回復 發帖
新朋友

我是mickey..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yiyianki 於 2008-8-9 02:29 AM 發表

嘻嘻.....等我傾夠某個帖數可以放相...我就會放...
不過唔知要幾多個帖....
要等你做到"浪人"100帖先可以放..
http://www3.tvbnow.com/thread-2539-1-1.html

去看下

回應 CC517 第 22 篇文章

原来是只,猫D..老友
原帖由 CC517 於 2008-8-9 11:18 AM 發表

是啊, yiyianki是今天生日啊.
原来你昨晚就同她...XXXXX
她今日有上来吗???
送个cake给她...

生日快乐...yiyianki
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
只猫个女朋友...你好
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 08:05 PM 發表

呢個論壇好多貓,,,,
你个好朋友...外星猫啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 08:09 PM 發表

我唔係佢女朋友呀,....我係佢老友咋...
一陣嚇親隻貓....
他为咗你...好迟先训啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 08:14 PM 發表

哈...我地之前成日傾計架...
係我 close 左個論壇先冇傾個幾星期....
尋日我生日..佢先得登咁夜訓....等我on msn 同我講生日快樂...
是咯..只猫为咗你啊..
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 08:25 PM 發表

我地好好老友嘛...^^
是啊..好老友

回應 yiyianki 第 438 篇文章

点解..你做咗Oo四人幫-5弟子oO

你不是女仔来吗
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 08:40 PM 發表

叫做喺個網度識佢....未見過既....最有心就係佢...
佢又好傾喎....
我以为你地是老同学仔啊...

原来都是网友...
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 08:40 PM 發表

唔知呀...佢地叫我打5弟子既...
你无去讲清楚啊...

你可以做大姐大
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 08:48 PM 發表

係呀.....一個論壇識既...
之後佢就過左我論壇...
依家又跟佢過黎....
嫁鸡随鸡...嫁猫随猫
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 08:49 PM 發表

有大姐大做咁好...??
但我都唔知同邊個講.....
你去揾ckhooi 阿大
原帖由 yiyianki 於 2008-8-10 08:51 PM 發表

其實呢個論壇係我叫佢黎...
但我少喺度傾計...
尋日佢叫我黎傾計先黎囉....
有见一对啦...