返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 01:17 AM 發表
叫左佢上黎...佢睇到就會add你...
点add 啊...我没放msn出来啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 01:17 AM 發表
他一向都冇人工的...
白做架
原帖由 sos924 於 2008-8-16 01:19 AM 發表
找我嗎
找龟仙人咋
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 01:23 AM 發表
你pm 比佢...
收到啦
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 01:23 AM 發表
叫你獎金一人出一半...好嗎...???
好啊..我要啊
原帖由 sos924 於 2008-8-16 01:27 AM 發表
我用短訊息給妳
收到啦
娃娃不见咗啊
add咗啦
我闪去派钱先..
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 02:15 AM 發表
為什麼我不見了婆婆給我的32萬.....去了那....??
你仲没收到啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 02:19 AM 發表
收到了...我收到你的訊息
吓得我啊..
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 02:22 AM 發表
五十萬呀...
輝哥只給我36萬....
即是我獎金沒了還貼多14萬出黎......
沒有了婆婆的獎金了.........
我可以赞助你50万
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 02:23 AM 發表
收到了...不用怕...
好啊..
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 02:29 AM 發表
不用了...是我自己過錯了....我自己慢慢儲返啦...多謝晒婆婆
你要的时候可以同我拿架..不洗客气
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 02:32 AM 發表
不用了....當我獎你啦...
飞吻一个