返回列表 回復 發帖

回應 oscarcola 第 953 篇文章

要既...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 oscarcola 第 955 篇文章

浪漫D 吗??  甘早抖啦...

回應 oscarcola 第 957 篇文章

惊闷

回應 angelang 第 961 篇文章

你等到E+吗??call 咗他未啊
原帖由 angelang 於 2009-3-9 07:41 PM 發表

唔緊要喇
我同你傾計囉   
你不休息啦啊
oscar & angela
原帖由 toyo88 於 2009-3-10 08:21 AM 發表
米奇
8哥,你D股,我买不到

回應 angelang 第 1026 篇文章

angela.. 我有见到你既回复
原帖由 slchan85 於 2009-3-10 02:40 PM 發表
我又黎倾下
吓人就会份
原帖由 malsss 於 2009-3-10 03:47 PM 發表

我都没买到....放D股出来啦....
你几时放chuuuu的股... 今晚好吗
原帖由 slchan85 於 2009-3-10 04:11 PM 發表
唔好甘讲,况且要吓你地唔容易....
恐怖派梗系要吓吓人啦
oscar.. 你仲未入四人帮吗??
原帖由 toyo88 於 2009-3-10 06:58 PM 發表

我D系街坊股,唔怕买唔到~~
点都要支持下架啦
原帖由 slchan85 於 2009-3-10 04:59 PM 發表
虽然我系恐怖派,但是我系善良d
你的来自都可以放"善良的恐怖派人士" 啊
原帖由 Glay1984 於 2009-3-11 01:35 AM 發表
大家好
晚上好