返回列表 回復 發帖
原帖由 yicno 於 2008-12-1 02:07 PM 發表
我想我是不会再放股份的~要股价高就不能再放了~!
有时收市之后有d人会放股出来的~!你们要买的就在开市时买啦~!
我买miaomiao的..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
我没有你的股份啊
yicno...
原帖由 wongjj 於 2008-12-22 09:20 PM 發表
yicno失jo 踪
股票市场...
原帖由 yicno 於 2008-12-23 05:41 AM 發表
^^总有一天买得到手!
yicno..你想偷股啊
yicno.. 新年快乐 家庭美满
股票市场 关门大吉..
可以吹水啦

回應 yicno 第 2229 篇文章

利息咯...
你的钱又去咗边啊
原帖由 yicno 於 2009-1-4 11:14 AM 發表
输鬼晒佐!
早知道不给$$$$$....
原帖由 yicno 於 2009-1-4 11:20 AM 發表
你有甘多。唔紧要啦~
利息少咗啦...

回應 yicno 第 2247 篇文章

一时眼花
yicno.... 早晨啊

回應 iwry@iwjy 第 2274 篇文章

又早晨啦....
yicno...