返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-8-13 11:33 PM 發表
hihi 靚婆婆
只龟仙人..不见咗啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
娃娃 早晨

只龟仙人 昨晚咁夜
我得闲啦
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:14 PM 發表
今日忙d咩...??有很多工作未完成嗎,,,???
做晒咗啦..等5.00
原帖由 CC517 於 2008-8-14 04:33 PM 發表

買兩注, 等運到咋.
好有钱啵
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:45 PM 發表
你又係同貓貓一樣收5點呀...??
是啊.. 他早过我走人啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 05:46 PM 發表
佢期期都買,,,,都唔知注資左幾多落去了....
我知道啊...好搞笑添
娃娃...同只龟仙人

快D出来啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 06:45 PM 發表
佢份工好正架...冇咩野做既....
仲可以吹水
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 06:45 PM 發表
佢話要投資多d落去先易中....
中毒就有份啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 06:46 PM 發表
我出左黎喇...
龜龜冇咁早...佢收工收7點....食埋飯最快8點幾....仲要冇比人霸左電腦先上到黎.....
刚刚我闪去吃饭
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 07:30 PM 發表
我覺得佢一早已經中左毒了....
你意思是没得医咯
原帖由 CC517 於 2008-8-14 09:34 PM 發表
你地又講我呀.
讲下笑J
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 09:42 PM 發表
唔洗醫啦....賭癮太深了...
无啦..无啦..无得救啦
原帖由 sos924 於 2008-8-14 09:46 PM 發表
有冇人
有啊...