返回列表 回復 發帖
娃娃起身啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 Geai 第 1161 篇文章

master G..昨晚娃娃训不着啊

回應 Geai 第 1163 篇文章

娃娃挂住你啊...

回應 qqbubu 第 1165 篇文章

猫婆婆 只猫变咗婆婆啊
讲D乜啊...
我到咗啦..
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 10:47 PM 發表
歡迎婆婆...等我去攞張 chair 比你坐先......
好啊..舒服D架
原帖由 yiyianki 於 2008-8-15 11:49 PM 發表
悶屎了....隻龜仲未返...
又比人霸住左啦唔洗問..........
慢慢爬返来啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 12:29 AM 發表
哈...搵到一張細細的...你夠坐嗎...??

我好小只架...
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 12:31 AM 發表
爬左一晚了...都仲未到......
是啊 ..你仲不去帮手...拾去返黎
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 12:34 AM 發表
等我打比佢先....
只龟仲有手机啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 12:55 AM 發表
是呀....好勁呀...龜都有手機.....
咩号码啊 msn有无啊
原帖由 sos924 於 2008-8-16 01:03 AM 發表
來了
爬返来啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 01:04 AM 發表
號碼等佢自己比你啦...
佢有msn呀....
是啊 叫他add我啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-16 01:04 AM 發表
唔好再遲d先黎...憎屎你......
扣他人工啊