返回列表 回復 發帖
祝老2(wk.hoo)11月10号生日快乐。。
ckhooi74 發表於 2010-11-8 05:34 PM
多谢阿大。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
2# raytian

天弟。。多谢喎。。
3# lhy92725

番来咯。。番来咯。。
5# 真爱难求

多谢咯。。傻婆。。
6# SweetLemon

多谢。。多谢SweetLemon。。
阿2哥哥....bebe祝你生日快樂....身體健康...減肥成功....快d揾到你嘅另一半
cammy8080 發表於 2010-11-9 03:07 PM
bebebebebebebebebebebebebebeeeeeeeeeeee
阿辉那么早开帖哦~~

~~心弦祝老二生日快乐~~天天开心~~甜甜蜜蜜~~

xinxian 發表於 2010-11-9 07:50 PM
谢谢老姐。。。。。。
见到二哥喔,生日有咩节目啊
lhy92725 發表於 2010-11-9 10:42 PM
没节目。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
揾D节目啦
lhy92725 發表於 2010-11-9 10:55 PM
没钱。。点揾啊。。。。。。
1183398.......naughty sweet treats 4 birthday boy...顽皮的甜食送给你寿星boy

v/m3i7dGwQboI&rel=0

祝你年年25, 心在 sweet 16....

kimmi8k 發表於 2010-11-10 08:36 AM
25+16???。。
阿2哥哥今日B day去边度慶祝?
cammy8080 發表於 2010-11-10 04:34 PM
节目啊。。丰富咯。。一阵去跑步一个钟先。。。。跟住。。。跟住。。就。。就。。。等时间睡咯。。