返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-12-8 01:07 AM 發表

哈哈。。这样做比较啊。。。
是得这个比较了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 01:08 AM 發表
个丙印一样...不用验了....
哦。。。金仔吹水的功力又加强了。。信你就阿茂了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 01:14 AM 發表
呵呵..... 有没阿茂在这里.......?
有啊。。我就是茂利一个了。。。
原帖由 walala 於 2008-12-8 01:15 AM 發表
老二开新场。。。

四弟来迟了
嘿。。嘿。。老四。。你来啦。。是啊。。休息了一排了。。是时候出番来玩嘢了。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-8 01:16 AM 發表

哦。。。那就是很可爱咯。。。
我唔要做二师兄。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 01:17 AM 發表
茂利2哥.... 哈哈哈.......
使唔使又整多脚啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 01:19 AM 發表
本性难移阿..... 人不风流妄少年.....
哈。。你因住懒嘢啊。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 01:21 AM 發表
现在吹得那么开心.... 不现在来一脚等几时啊......
哈。。哈。。唔同你讲了。。我去睡觉。。一阵要去爬山了。。拜拜。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 01:22 AM 發表
赖了不少啦......
哈。哈。。烂晒了未啊??
原帖由 walala 於 2008-12-8 01:23 AM 發表

终于等到你归队了
哈。。哈。。我而家要去睡了。。老四。。。拜拜了。。早科。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-8 01:24 AM 發表

那就做大师兄啊。。。
哈。哈。。在努力中。。。希望可以咯。。。我去睡了。。蓝蓝。。。拜拜 。。。早科。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-8 10:34 AM 發表
啊2开新店。。。
哈,,哈,,是阿。。。阿大。。有咩意见提供咁啊??y
原帖由 ngls 於 2008-12-8 10:45 AM 發表
2哥。。。进来看看你的店。。。。
噢噢。。 嘉嘉。。。你都来啦。。
原帖由 真爱难求 於 2008-12-8 10:56 AM 發表
个傻佬几时放返出嚟架
嘿。。嘿。嘿。。都没捉过我入去。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:26 PM 發表
茂利2哥... 还没回来吗...?
哈。哈。。回来了。。。