返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-12-8 03:52 PM 發表

金仔,你个 look 好性感啊!!
哦。。靓姐啊。。这个星期日晚上,我同金仔出去饮茶吹水啊。。有兴趣吗???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-8 09:54 PM 發表
入黎坐下。。
哦。。阿大。。今日咁夜都有上来的??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-8 09:55 PM 發表
你是指14/12??????
是啊。。你有兴趣啊??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-8 10:04 PM 發表
我还得看看先,因为我可能要去姐姐家!
哦。。没相干。。正经事要紧。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-8 10:25 PM 發表
这几天假期,生意好吗?
哈。。哈。。趴到直啊。。你讲好唔好。。
原帖由 vwwo 於 2008-12-8 11:21 PM 發表

呢个星期我一家三口去晒云顶啊!!
哦。。嘻嘻。。咁就唔好讲我地没约你去浦了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 11:42 AM 發表
茂利2哥... 昨天下雨,爬山爬得成吗...?
有啊。。D相已经放上去面书个度了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 11:44 AM 發表
呵呵.... 想要试试吗...?
哦哦。。。唔好。。。靓姐都是著多几讲衫好D。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-9 01:01 PM 發表
2哥。。。。午安。。。。
嘉儿。。我好唔开心啊。。
原帖由 ngls 於 2008-12-9 01:06 PM 發表

2哥。。。怎么了??为什么不开心??
我架爱车俾人炒。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 01:05 PM 發表
靓姐想将些钱,放在我的小裤裤那里。
哦。。你不如帮洗嘢。。可能她会开心D。。
原帖由 ngls 於 2008-12-9 01:12 PM 發表

俾人炒---什么意识??被撞吗??
是啊。。已经入了厂了。。
原帖由 CC517 於 2008-12-9 01:13 PM 發表

呵呵還沒穿衣.
是啊。。仲未有心情啊。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-9 01:19 PM 發表
我来踩场啦。。
今日任你鱼肉。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 01:23 PM 發表
洗什么嘢先......?
洗咩啊。。咁就要看靓姐有咩需求了。。