返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 03:06 AM 發表
肯定帮你拾回干净个场来...那些胶衣不会乱丢...
哦哦。。唔是做敢死队吗??做咩胶衣啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 03:06 AM 發表
没买到阿.....
哦哦。。我顶。。没感觉喎。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-10 10:22 AM 發表
2哥。。。早晨。。。。。
嘉嘉。。。午安啊。。。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-12-10 11:33 AM 發表
e, 2哥冇頭像既? 快d 轉番個靚仔樣上去la!

好耐冇見la, 仲記得我係邊個ma?
记得。。都好耐没见到你了。。去咗边啊??
原帖由 ngls 於 2008-12-10 11:34 AM 發表

还没到中午阿!!!
哦哦。。我回复你个阵已经12点几了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 12:12 PM 發表
有ka... 试下米埋眼来听... 有另外种feel卡...
我顶你啊。。明知我眼小。。仲叫我咪埋眼。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 12:14 PM 發表
一时爽过头拔不且就弊ka啦...
哦。。咁就唔使掹咯。。。 仲开心啊。。
原帖由 ngls 於 2008-12-10 01:48 PM 發表

那你就控制下咯。。。。。
???噢噢噢。。嘉嘉识控制啊??过几招俾我啦。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 02:44 PM 發表
开心的zai... 又多个仔....
哦。。你以为嘢嘢中的咩。。。何况,猪猪有块嘢隔住。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 02:48 PM 發表
我性能强吖嘛... 什么都射穿啦....
噢噢。。咁你就要表演过我地看,你可以射穿咩嘢。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-10 02:51 PM 發表
系度讲紧么啊?!
讲紧你块嘢。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-10 02:56 PM 發表
点解关我事。。。
嘿嘿嘿。。。是啊。。就是关你只猪的事。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 02:58 PM 發表
等我存够火力先...
哈。哈。。咁你煲多D动作片了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 08:06 PM 發表
要看多点爱情动作片.....
噢噢噢。。是啊。。至紧要是爱情动作片架。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 08:15 PM 發表
maria ozawa得不错...
哦///我就没限定看边个的。。