返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-27 06:09 PM 發表
呢度要努力d灌:lol
好耐未打過咁多野啦.......:Q
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 07:41 PM 發表
衣度1日就八十幾頁
勁過uwnats 果邊好多
我地係 UWANTS 一個貼最多 十幾萬回覆......
最 UWANTS 之最......;P

我在位時......:Q

886 ALL!!!

回來再吹!!!
886......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

IVAN!??!?

唔係自己人唔加入好友列表.....^^

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 07:52 PM 發表

:Q:Q
:'(:'(
咁你係乜水先?!IVAN!?:@

原帖由 彿印 於 2006-7-27 07:52 PM 發表

:(
要加你啦.....唔係斷晒財路!!!

賭版一定要加!!!;P

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 07:54 PM 發表

沒錯:)

玩寵物,玩得勁,要幾多分左右?
NONO...就一萬都不用.....:@

我就用左幾千萬.......:L

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 07:55 PM 發表

haha
同佢私片?
有機會.....;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-27 07:56 PM 發表

我很贊同:lol
我問左佛印......佢話開 友誼賽......

一陣度下先

http://bet.hkjc.com/football/ch/schedule/schedule.aspx

:victory::victory::victory:

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 07:58 PM 發表

我又要.....
依度我未有心水.....

有暗 PM TO ALL!!!

不過你地緊係爆賭版先啦......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-27 07:58 PM 發表
吹多d水都勁d
係.....+ EXP!!!:victory:

原帖由 彿印 於 2006-7-27 07:59 PM 發表

松岛枫友誼賽 ar ma
咁要飛日本......;P

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 08:00 PM 發表

衣家幾多lv?
6?:(

原帖由 彿印 於 2006-7-27 08:01 PM 發表

:@:@
分下你身家.......:D

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 08:01 PM 發表
其實衣度開左無幾耐
唔係好明,點解會有咁多錢?
轉過來...好多都係......