返回列表 回復 發帖
盡 口........厄!!!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 10:53 PM 發表

買左成5,60 枝攻擊
算少啦......:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-27 10:55 PM 發表

你做咩唔買六合彩??:@
忘記左...掛住打怪.....:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-27 10:56 PM 發表
等我搵到真身先:L
咁...勁!?

點搵.......?

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 10:58 PM 發表
一路打怪,一路吹水
加快些......:victory:

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 10:58 PM 發表

而家先100,你18xx
我同時開緊 4-5 頁打緊......;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 10:59 PM 發表

good, 應該可以一招ko
我都可以......:victory:

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 11:00 PM 發表

遲d 同你pk
等你.....:@

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-27 11:01 PM 發表

唔講得:L
等你好消息!!!:D

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 11:01 PM 發表

但係佢有計時喎
回覆其他野.....

一面又灌緊藥.......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-27 11:01 PM 發表

有得打既咩??
灌水 ...灌藥......;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 11:03 PM 發表

VIP果然係VIP
係..打去比海關查......;P

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-27 11:04 PM 發表
set 左時間限制,唔係可以升得超快
緊係啦.......阻住晒.....:@

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-27 11:04 PM 發表

係喎, 點解諗唔到既=.=''
豬.....;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-27 11:05 PM 發表

你講咩啊??:L
串你喎......
立即去果面 BAN KAN:P