返回列表 回復 發帖
have a website for download it?????--->周杰伦的(我不配)
time to take a break, take a shower~~cu
沖完涼,太舒服啦
但見到份功課...
我的手都疼>.<大家都在說風涼話ma??
想讀書永遠都是有機會的,別"篇"我年紀小
讀夜校-.-上年我讀過~早上7:30-晚上8:30~~直落十三小時~~
想起來自已都幾"強"

time to work~~
個個都唔係度??
原帖由 peterzai05 於 2008-9-16 04:34 PM 發表
http://www3.tvbnow.com/thread-451966-1-1.html

我又举办了个活动,奖金很吸引人,请大家多多支持
我編輯左貼子....但第一個回-.-唔算出千吧??
hi hi everybody~~

bubu在嗎?
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 07:25 AM 發表

他在呀..~~
thx for the answer
想講聲多謝,佢昨晚幫我買左件裝-.-仲想問下次要唔要特登去pm佢??咁就唔使買咁貴
原帖由 bubu1109 於 2008-9-17 08:04 AM 發表

你都知你賣得貴咩 我只會要法師裝備 收?萬tvb幣1件420449

有就賣比我啦 價錢到時你就會知道
我係唔會"回水"ga~~下次pm你啦~~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-17 08:14 AM 發表

記得價錢我係唔會講出幾多,覺得會賺到錢就賣比我啦 係到寫低就可以,我見到收到裝備就會比錢你
ok~~話說我套騎士裝呢??
其實我無念過有人買-.-幾出人意表lo
原帖由 bubu1109 於 2008-9-17 08:26 AM 發表

我經常都會幫自己成員買野,明知貴好多,我都會買,好多人都賺我唔小

800萬一件騎士裝備我都幫成員買過
i am selling one~~go and get it!!!!!
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 08:43 AM 發表

哈哈...~~我諗除了你會買之外..~~係唔會有人買的..~~
你都咁有錢,買左佢啦~~give u 20%off~~
仲有我想問問bubu換錢嗎??i want tvb$$>.<
原帖由 d3nni5 於 2008-9-17 08:47 AM 發表
我回来啦。。

我的宠物为什么 0 忠诚度。。。
復活寶石d3nni57送禮2008-09-17 08:49:06
忠誠之心d3nni57送禮2008-09-17 08:48:41

+U~~
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 08:48 AM 發表

我係蟻民呀..~~
蟻民卻是高高在上的