返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 08:58 AM 發表
我之前派了五百万出去啦!几时到你呢?
到我有一億果時先啦
唉.....蛇年無咩運 :(
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 09:03 AM 發表
我也没有一亿啦!我也还不是派!少有少派吗!多有多派啊!
那我都有,不過係pet$
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 09:40 AM 發表
那我就没有啦!
we change...i give u pet$$ u give me tvb$$
原帖由 ice.key 於 2008-10-31 12:14 PM 發表
呵呵..~~我回來了....一回來就追帖..~~追死啦...
haha...what you did on us..... u will get it too
返來啦....好失望,無咩野變-.-

ice.key....你係咪委任咗我??我左邊多左D野
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 09:32 AM 發表

係呀...我委任咗你呀...~~~ 放心你有糧出的...~~~
再次恭喜.... actually, i don't care much on $$....
any thing u want me to help u??

i will go out for 20min....come back later
原帖由 00-00-00 於 2008-11-1 09:41 AM 發表
tim兄,(其实我大过你),恭喜你荣升副族长。
咩大過我 職位嗎
To:00-00-00

the list in my left side:
家族導航
家族成員
加入退出
金錢記錄
物品記錄
家族倉庫
退出家族
批准成員
家族設置
人員設置
群發短信

原帖由 00-00-00 於 2008-11-1 09:53 AM 發表

不是,我是说年龄。
how you know how old am i? =.=
原帖由 00-00-00 於 2008-11-1 09:59 AM 發表

if i am not mistaken, previous reply you said you are 19 right?
-.-u right.....so what
key....你有無念過要開新帖定用返宜家呢張
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:12 AM 發表

我會開過張新帖的....~~但我先要處理完我手上的東西...~~
o....
另外,有個問題...就係係打完驗證碼時,變左亂碼.....不大影響,但想知大家係咪同我一樣
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:19 AM 發表

我未有這樣問題...我打過幾只....答唔到你..~~
thanks for the answer although u didn't really answer me=.=''
原帖由 bubu1109 於 2008-11-1 10:25 AM 發表
現在我已經完全變回自由之身了 沒有門派家族也沒有寵物家族474583

希望假書僮大人不要怪我離開家族
點解要做到咁??那件"錯事"很嚴重的嗎
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:31 AM 發表

唉.....兄弟幫都...唉...
key你係咪後悔接管左個家族呢