返回列表 回復 發帖
路过的靓仔~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
變相提早左結束9x經驗 =.=
20060420 發表於 2009-5-14 09:17 AM
防止你升得咁快~~
pet 不见了~~真得很气人阿~~
马来西亚 發表於 2009-5-14 09:41 AM
迟D可能连宠物讨论区都某埋~~
不行~~一定要有宠物区
马来西亚 發表於 2009-5-14 09:49 AM
不然叫admin来多次系统更新-->Discuz!6.0
你都升得唔慢呀

係咁追住yumiko同埋lyanbebe
20060420 發表於 2009-5-14 10:30 AM
佢2个好鬼劲,搞到我宜家要由朝打到晚先追到佢地~~
they team up together ar ma

sure easier than u la
20060420 發表於 2009-5-14 11:33 AM
甘咪要我一VS二~~
睇來寵物區要幾日先開到,15號就結束MAX活動啦~~【終於解脫】~
噬魂套装好劲咩~~
点解个个都想要~~
你们真是好人! 但是我会靠自己慢慢打回来(看下可否可以咯)!
longuum 發表於 2009-5-14 03:57 PM
噬魂好似打5到啊喔~~
因為沒有邪神的話,就是噬魂套装咯...
當然加上藥水球就是最強的了...
shannon0730 發表於 2009-5-14 04:00 PM
邪神好贵~~
噬魂套装是法师最强的套装咯!

但是我觉得绿色药水好d咯!
longuum 發表於 2009-5-14 03:59 PM
好似只系加多左几百点智慧,感觉上某咩用,用100个药水球已经劲过啦~~
max is finish lar....now everything only 1x....
brian123 發表於 2009-5-15 08:09 AM
你就想一倍,得翻0.99倍渣~~
都系shannon姐做翻宠物区版主好D,佛祖今时今日的服务态度,真系.....不予置评~~
pet $ also 1x? no more 3x ?
Qkwow 發表於 2009-5-15 08:47 AM
打坐2x分钟,连10w都某啊,陰功~~
only 4 level witn 8x exp.card......
brian123 發表於 2009-5-15 07:18 PM
我好D,1351升到1357~~