返回列表 回復 發帖
有D无聊。。。无野做
jff6000 發表於 2009-6-2 10:56 AM
小心yumiko过你头~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
我都要拿埋賭神勳章至得~~
咁你要加油呀,賭神勳章競爭仲大呀...
一唔留神好容易比人過頭架...
cas.cas 發表於 2009-6-3 06:14 PM
其實跟住第一名賭好易有,只系我掛住打怪某時間下注~~
the betting of japanese cups all lose lar..
brian123 發表於 2009-6-3 09:10 PM
你系咪跟ckw買~~
龍兄....

唔係動章呀

20060420 發表於 2009-6-4 10:23 AM
佢中文差,由佢啦~~
寵物名字:火焰神殿の炎真武
寵物級別:28轉1級

不是讲笑,最后200级
竟然用了2张十五倍經驗卡,6张十二倍經驗卡,40张八倍經驗卡,30张八倍金錢卡 ...
missyou999 發表於 2009-6-5 11:54 AM
升得好快~~
古天乐好看点~~
马来西亚 發表於 2009-6-5 05:11 PM
5系林峰好睇D咩~~
最活跃的,都给某些人打沉噻咯有什么法子
stephenhor 發表於 2009-6-9 04:12 PM
呢度近排5见晒人影~~
希望快d更新地圖啦

咁就會吸引番d人去打
20060420 發表於 2009-6-9 10:42 PM
近排D高层5见晒人影,我念有排先考虑呢D野~~
宠物区沦陷了~~
论坛升级后好似无晒人流,
唔再热闹。。。个人觉得
jff6000 發表於 2009-6-11 11:01 PM
我又何妨不是这样想啊~~
还有3级才33转~~
人嚟啊!!!返嚟啊!!!
每次打怪都見到 a9761.....但 皮利斯 就唔見咗!!!
唔知 a9761 幾時上第一位呢???
bigpandax 發表於 2009-6-18 06:18 PM
应该上5到,皮利斯可能暗中睇住~~~
個個一出現又游返去海底世界繼續潛水~~