返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-5 11:15 AM 發表

梗系有啦....

reserve左最大份既俾你啦!
多謝風嫂! chuu 好似流緊口水喎! 請D俾佢吃啦, 我驚佢搶我個份呀!哈!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-5 11:17 AM 發表

too greedy, eat too full, end up need to drink chinese tea消化下 b4 sleep....
食得是福呀!
原帖由 toyo88 於 2009-2-7 02:48 PM 發表
饮唔饮野呀???
toyo, 你又玩人呀! 口水大平賣!
原帖由 chfong2 於 2009-2-7 02:48 PM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
風風, 你玩禁言呀?
原帖由 chuu 於 2009-2-7 02:52 PM 發表

禁言仲可以赌波。。。希望他快点回来。。。
chuu, 風風就係咁樣被禁言呀?
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-7 03:28 PM 發表

manyiu他去liu女仔,所以mm叫人禁他言...
下, 咁好惡! 唔係欠賭債勁多俾人罰咩? mm 係誰呀?
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-7 03:25 PM 發表
老公,我去偷食啦...   
風嫂, 你放心去 wet, 冇有怕, 而家風風坐緊監! 哈哈!
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-7 03:54 PM 發表

好啦,横点风少都没声出....
哈哈, 我地可以大聲講佢壞話啦!
我知到 風風 抗議 緊我地咁樣對佢呀!
原帖由 chfong2 於 2009-2-7 04:01 PM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
風風, 你好靚仔, 又有風度, 萬人迷的 風少!

原帖由 miaomiao88 於 2009-2-7 04:20 PM 發表

老公,你奈我么野何?
風嫂, 我地去 wet 囉, 我讚左 風風, 佢可能 開心到 暈左, 唔知到我地去 wet 嫁啦!
原帖由 nicnic1161 於 2009-2-7 04:25 PM 發表

我都去~
細路哥,唔好去! 留係屋企睇電視!
原帖由 chfong2 於 2009-2-9 06:02 PM 發表 *** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
風風, 你D波有冇斬獲呀?
原帖由 chfong2 於 2009-2-10 09:06 AM 發表 Wah ! Ha! Ha! I can talking lah...................
風風, 咁快放番出去黎呀? 唔係判監 20 年咩?