返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:24 PM 發表

但我唔係亞伯喎..........................
咁係唔係阿叔...??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:26 PM 發表

點解我個家族無糧出嘅??????
係咪你個家族窮呀...??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:29 PM 發表

係咪真係得??????
染白D頭髮......................................................
白色都唔好睇既,,,,
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:31 PM 發表

你有養寵物
以前有....依家就冇.......
送左比人喇....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:32 PM 發表

之前已經有,除咗第一月出咗一次糧之後...........................................
係囉.....你咁多錢,....
我有排都未追到你...
一個post先得一蚊.........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:32 PM 發表

所以奉勸你唔好玩
冇玩啦....以前喺自己論壇就有玩....
因為好多野都要自己試左先...
好多會員都會問寵物d野...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:35 PM 發表

好可惜...............都唔係.....................................
即係原來你好想做阿叔....如果唔係點會覺得可惜....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:36 PM 發表

應該唔係.............................
一係本身個家族就冇糧出既...一係佢就出出下懶得出......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:37 PM 發表

你個FRIEND話你LIKE亞伯...................................
佢講笑之嘛.....我唔like阿伯的....卡卡
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:38 PM 發表

屋企人唔鍾意?
我自己住架,.,,,
自己搬左出黎好多年啦....18歲已經自己一間屋...
只係有某d原因先唔養啫....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:40 PM 發表

我無去其它論壇
遲d我得閒,,,,我自己個論壇開返....我就唔黎呢度傾了...或者黎少d....
哈哈,,,,,我喺第2個主題...喧 岩係第1288個帖...仲左TVB 128888 元
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:43 PM 發表

都唔緊要啦.................一個月都係小小啫
有d人要用好多錢先玩到寵物架....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:46 PM 發表

哦....獨(毒)立(辣)的女子
係呀...細細個已經好獨立了...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-8-10 06:47 PM 發表

咁你幾時會走
放心...唔會咁快...玩人地個論壇...比自己個論壇做少好多野....