返回列表 回復 發帖
哈哈,tevez踢咗2X分钟就主动申请保留体力
曼联好有希望2球以上取胜
饿咗2个星期波
仲有又有曼联了
原帖由 wlt1110 於 2007-11-24 09:59 AM 發表
yes...........EPL is back
hope those MU fans can appear out lah
我都几担心CR的状态,不过giggs休整咗2个礼拜,今场体力唔成问题,希望佢可以打到好似上场对暴力般咁啦

锋线tevez踢咗2X分钟就提前落场准备呢场波了,估计今场有希望爆发啊
原帖由 crashersus 於 2007-11-24 11:23 AM 發表
曼聯客場火併波頓讓一球/一球半,我認為,曼聯贏盤難度高,卻並非不可辦到。曼聯鋒線上少了魯尼,但整體攻勢足球又快、又狠,老兵多的波頓,難以跟上節奏,除非波頓全場志在求和,採取密集防守打法。 ...
1.25我觉得曼联好有机会了
原帖由 linxuan888 於 2007-11-24 08:52 PM 發表
大佬摆明刺激小弟我姐 - -:onion03: :onion03: :onion03:
ls讲得好,L版摆明係刺激我地,我地强烈要求L版赔偿精神损失费
提供个网页
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=2419&part=sports

大家自己上去各取所需啦
记得提早半小时缓冲!
准备定1-2个软件
唔稳定啊
原帖由 ljw1982 於 2007-11-24 09:25 PM 發表
不是这个意思啊!不要误会啊!
那就给你们一人1万啦!
linxuan888  2007-11-24 09:25 PM TVB 10000 元  積分轉出  
rivaldoliu  2007-11-24 09:23 PM TVB 10000 元  積分轉出 ...
哈哈,多谢L版啦!
我地的弱小心领得到满足啦!
我缓冲完啦,各位兄弟怎样了?
原帖由 ljw1982 於 2007-11-24 10:30 PM 發表
哈哈哈!那就好啦!那你觉得曼联谁会进球啊!:onion31:
睇咗正选先知道喔!
正选出嚟了,曼联后防压力大啊
保顿锋线3叉,安历基、迪奥夫、戴维斯

正选错咗2个,后备错咗3个,抑郁……
本来正选净係错一个,可惜后来改咗
又唔记得咗史高斯伤咗
天啊!
点解2个星期我就唔记得塞D野……
今晚我的第1000帖将会爆响度
开波了
今日曼联后防要注意两点
一、就係戴维斯的冲击。呢点我唔係太担心,pique身材够!
二、就係安历基、迪奥夫的速度,pique转身相对慢D,rio可能要做多D野
哈哈,1000应该太家贺我嘛!
多多益善,少少唔区啊!
曼联上季係用速度推爆保顿的,今季可以考虑延续呢个打法
毕竟保顿人脚变化唔大
giggs呢球太急,中间得一个人,而且位置唔靓
佢杀落底线搏朦仲好