返回列表 回復 發帖
解釋釘組點樣可以唔駛跌死
/ z! f9 J" K; n& V$ [( a6 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: U. `$ f5 B( w& w, ]8 b: @- I
蜘蛛俠上身噴蜘蛛絲在牆上
- w* T7 ^# S, P+ G
: w& n3 W9 S* W/ f$ {. D公仔箱論壇"爆seed"解毒揭秘 上集tvboxnow.com* |* ]4 \- l/ k8 l
睇嚟應該唔使下集了,戲中.....畢竟係做戲,
- R' f, I" o! b. g) sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。故事開頭已經限制咗時間....九個月....tvboxnow.com  ?1 z, m) W+ U. {2 J1 T  ~
由康sir未死派釘姐查外圍檔口位置,6 R7 H2 \/ n! t+ J# L
查到後仲呃飲呃食,跟住康sir死咗之後,tvb now,tvbnow,bttvb9 G; _5 |0 K1 c
要卓sir搵釘姐時,釘姐講[ ...
% O  p2 u1 A( H# iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-11 02:58 AM
; @- V5 J: C6 F9 U拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪 tvboxnow.com" ~6 l  o! S" `3 |1 C
時間可以是1至2年
) k! u, Y) Z$ k2 G+ v2 ctvboxnow.com其實呢類劇情破綻已經成為無記劇嘅通病架啦,又係嗰句一睇開啲囉。tvb now,tvbnow,bttvb- V8 [  K6 d8 g  q: m- Q) H8 _
leekwoklam 發表於 2014-9-11 03:39 PM
7 I: n+ ]: }6 a" O' N
我覺得這一次可以解釋得到
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶
1 e6 O- Y- u! _. V1 _tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
公仔箱論壇4 i* x# i7 o8 Z, Z" ^
TVB 劇集一定包括大量愛情戲 我寧願看更多警察和幫派鬥爭
* }5 d5 c1 m% x8 B/ vtvboxnow.com: l- w! R% P( N6 V0 B& A; d( |
其實唔係咁明乜野叫借庫..7 O. Y' d: s& z. a- W
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
' P1 \$ M! t: D' jtvb now,tvbnow,bttvb维基百科
7 w- Q1 t/ N2 l! m4 g3 V) }0 Rtvboxnow.com觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留給到訪參拜的善信。此民間傳說成為約定俗成,化為善信按是日到觀音廟酬神、借庫,年底還神等之宗教活動。
/ x: n# S+ i' E( e5 y0 G! o! TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 `/ d7 @- b5 _& a# h7 X4 m, W簡單來說,D人希望觀音能夠幫助有飯吃有錢用

評分次數

• timmaxsing

) y' ]5 _2 [  t' b9 U2 _& g- n公仔箱論壇2943427
! q8 W- S& c& m% r2 r0 O聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。  j5 X& m  X. v
leekwoklam 發表於 2014-9-22 02:46 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! w- k& O+ {  [; i4 m1 l
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
1 j. P+ G2 q  M$ ]/ w6 C公仔箱論壇: n, ^5 i2 ]7 A2 E" B
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
: Y% O8 ], b4 Z- Vtvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
# U6 P) f' u+ h' l/ X. k2 O下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
$ q3 L" C- q9 X. a公仔箱論壇我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?公仔箱論壇+ ?& B4 V: w8 {& a. I* s
公仔箱論壇$ o! X2 H1 [9 M6 @. M  @' `5 w$ u
2945301公仔箱論壇  W. \) c, K7 |' M- m7 x+ a
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
5 ~$ w. T) P( D+ _% Ytvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ F% O9 I* h. Z2 |/ T
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
% v3 r" [1 M, `( E. _% i8 @2 q3 Ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
公仔箱論壇% s  w# A1 A- R! N
我知我知我知.......不過真係講唔出口。- f) h- r, O* t3 x8 _- {5 e' {
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
  K* z( m6 [2 `& t5 i公仔箱論壇
( B; c1 |  Y" X* f2 }1 h) sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。兩個臥底嘅BB會點架??tvb now,tvbnow,bttvb4 W& X& A! C- |* ^' n& K
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ^# k- W/ L4 N" o
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
, z( n2 e0 [6 L) m

2 S% n- H, d6 l5 U* {% o: dUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!tvboxnow.com5 t9 h* Y6 C, H3 M
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
, M3 `* V' D* }# C% C# s* I) ttvb now,tvbnow,bttvb
, ~* ^& `3 W. r9 n# z$ u2 O% Stvb now,tvbnow,bttvb為什麼沒有林希微!!?? 她是第一個要死!!!
4 f$ m7 v9 e+ ?7 t6 F' W% d又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....tvb now,tvbnow,bttvb. o! S9 S. D% b$ Z/ s, B3 f

5 B* H& n" }9 I8 j8 etvb now,tvbnow,bttvb而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......% d& g+ c0 }. c, p# i% B

: ^& j; f9 s9 |  U' |4 u0 b( y細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
4 c9 A; [% l1 S, H% U; rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! o9 G# Y: ~% u2 @/ d0 Z3 C8 `$ U
我是男觀眾但看後沒感覺
. o; _! n' [1 ^; C- H2 x
' n& e6 M5 c7 A7 F3 y6 W+ U5 f6 Ktvb now,tvbnow,bttvb你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? tvboxnow.com. P9 B& h$ m5 \9 Q2 w! ?
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; D! ?( q$ W) g( `
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小