返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
* u- P$ ~4 z: l5 N$ k" T. v8 l& }gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
5 M0 s) }" G* x" gtvboxnow.com
* B* W3 ~0 W* V1 X$ F8 R, d. u7 Ctvb now,tvbnow,bttvb成半年無見,好開心見番你。& [3 f  k2 ^) f# A+ Z4 R4 [( ^
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

9 X3 N/ X* z+ M! r. ]公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
7 H) f4 O% ^/ s, \! J公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 A$ I/ Z6 g5 I# \+ l) Y
公仔箱論壇* D7 R) q: L* B
成半年無見,好開心見番你。0 H1 B: M. l: h! F
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
# K0 c; K% [0 @! |0 [* B2682052$ w% X9 W7 w+ x/ K3 y" i  M
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
$ f+ ]4 \0 W7 t. u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 r9 s# k) _' W$ _1 a) @0 _
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...7 @$ v( e! c9 M, F, [( N% |9 L1 O( g
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...% s" X: D! P4 n
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
; _5 _* t; A$ p) p# @& `9 ]公仔箱論壇
: l. |: F7 m, J' o公仔箱論壇女工要著吊腳褲架咩??
3 E/ u- x) L0 o+ p. @" S/ M9 G. qtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( d3 [- J5 N- }( O, F# [
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
4 d6 s$ P0 O( Y! r公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
8 h6 J1 ~. C6 ^+ utvb now,tvbnow,bttvbmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
. S; Y6 z$ g7 \- e$ `" j. R2 Vtvb now,tvbnow,bttvb
7 `8 R3 q* y: Y, f! `6 T; Btvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!公仔箱論壇- H& F1 _, @. C% u4 c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 D, O7 @7 M5 X5 S' U

! j  P2 e( _% Rtvboxnow.com你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
1 F; m. D. t  U) L0 x8 Q+ \' Y6 {啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
) g0 I/ [8 ~$ J- L* P% g; ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
6 R" e1 [0 N8 G: d公仔箱論壇2682931tvboxnow.com$ S7 C0 {1 v% v& ~7 K
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
1 I8 C2 v5 ]8 O% s) d; @' c& Vtvb now,tvbnow,bttvb" D, [" n$ M) a8 ^) E7 \; ?
2682948. ?) s2 T  J2 T1 J; v- W
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
$ B7 R6 E" g( `' R: `tvb now,tvbnow,bttvb啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
. S) \% J7 k; I+ Ntvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
tvboxnow.com! _0 B0 L7 U# M& E
tvb now,tvbnow,bttvb! o4 N6 }" ^# v0 x
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
1 I- l# M% Q& U% P公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb" D( Z5 f# P" r& _- x4 C7 x
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 M* T$ ]# g* T2 h- k9 A5 i( @* w
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ ]+ g# u4 v$ i& e

. G: ]$ J  V6 ]細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
" g& N! ]9 y% H+ A& R& @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
2 ^9 x- B# ]7 X* n1 v  ^' Xtvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
% A3 [% C3 o2 R/ n: L1 g) wtvb now,tvbnow,bttvb
- @5 w8 a- K& t& h$ n4 otvboxnow.com係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........