返回列表 回復 發帖
0 D& [4 V$ `* t1 I' z$ a8 I細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。tvboxnow.com. p1 r  p, y) v* M* I% B6 O
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
  |  |9 ?4 c. R  x6 a8 @7 r0 f- E2 e0 F啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
# V3 `, p4 Z3 {* gleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 ~. v3 E8 u2 |+ I) p; q+ f$ p

P2 _7 |- l  x& d( G% u我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
7 {1 \* Q4 N- A5 @0 ~tvboxnow.com
! L/ u8 I+ Z# s8 F1 V$ U/ |我最多一路睇一路玩game
! l" n$ z  U- I6 q9 o5 a" V大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
! w8 c- _% T0 {" g1 utvb now,tvbnow,bttvb我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
tvboxnow.com. ?( q  Y% k+ j

# N, \! ?4 d) p% t" u我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. 公仔箱論壇4 D5 p/ |! p4 A0 I

8 F8 B5 K7 s  s% A睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...公仔箱論壇& g+ O6 H# b4 S
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
  g8 E1 _2 I! }% r1 o2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
* d' ^. [9 {! X* S2 N8 ]公仔箱論壇( g/ u$ q# e( L, G4 h1 Y) L' R' Z
5 s  @9 d+ Z1 `' I& ?8 c
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
# z* f' ]; H0 ^* N7 H同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 T. G5 L* c+ }- E
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
3 o* D, W6 k* \) d+ S5 _/ M6 L真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
3 Y9 L5 x5 ?. r1 T( dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
$ U+ G! ?4 j, N9 b: M% Atvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
" c+ _& P8 B; k% D/ ~9 f" Z. d, |公仔箱論壇7 i: b1 G4 z2 t+ Z% ]# X
' O3 y! y! U. I, l+ N( E  J0 u
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
2 o( o/ \9 m0 y$ e你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; S, E9 A) U7 g3 l# s/ g
27015655 b& X' q4 \6 `1 n6 }

" ^( p- F: b7 z8 x: h  Q- W0 m+ Jtvb now,tvbnow,bttvb以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
% A5 e1 b% c, W7 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
- r4 m" ^4 Q4 f

. L$ }; @% Z7 C9 s5 M) b& T居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
! c5 b! b2 L: Ptvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb3 p3 {  H9 }3 U. V+ w, u' b2 b: g6 x

8 x3 _. ~( _: d' O, q% M公仔箱論壇之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!tvb now,tvbnow,bttvb2 }) A8 J: J  C
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
6 S& `6 \3 x: Z  m: j  M4 ]3 x

: O" z) d0 h* p: m咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
8 D0 E7 x! H5 Z/ o公仔箱論壇2 @, R6 b( N8 x# [* D! d+ w1 ^) A
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?公仔箱論壇0 f5 n8 P6 z$ q/ [5 M
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
: \2 c2 V8 s8 m; |9 v; Q7 h
5 z9 j4 ~" h* F) l6 x細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% w2 T/ S/ B$ L- V4 L/ s8 b
tvb now,tvbnow,bttvb% r: ~' S5 f; D
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; H' T  y, U- o1 p; |
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
( P3 v) @% @: Z$ \' c7 q7 ~1 }tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
( M  J4 r* k' V5 }' n9 E8 ?8 ?% ]tvboxnow.com
- s5 w8 D* ^" D$ e) L粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
% v7 J9 q& J- z+ n6 n6 R; R3 W' I1 m

% v# B. e& J3 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
( l) X0 q8 `6 T0 C* r公仔箱論壇randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
7 {# n- i. Z+ Wtvb now,tvbnow,bttvb係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
tvboxnow.com9 ]( L6 t- ~4 m* \' s) s7 x
tvb now,tvbnow,bttvb2 g1 J5 A# T7 W5 R
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” . _( @! _' o& R6 h) t1 a9 v; y* ~
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
. G) Z7 F" X9 U' G9 atvboxnow.com  s: |, Y4 U% n# t: E  e
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??