返回列表 回復 發帖
yeah~~~各位請去呢度玩吓

http://www1.tvbnow.com/thread-569005-1-1.html     

嗚謝各位pet pet 主人
原帖由 joshlier 於 6/1/2009 23:53 發表

i post new photo lah!!! u can go see see^^p

http://www1.tvbnow.com/viewthread.php?tid=568522&extra=page%3D1&frombbs=1
見到xixi的成長la~~~~

回應 DOBI 第 450 篇文章

洗唔洗咁大張ar
原帖由 wongjj 於 2009-1-6 07:04 PM 發表
Dobi......個主人話自己好叻影到自己隻龜仔相殘look wor......

不要啦~颜色几美下。。
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2009-1-7 01:08 PM 發表
揾到嘞.....
DOBI,点解你每次的照片这么大张的。不过它好有型呀!
幸福ღ国度

回應 kitty@08 第 455 篇文章

佢話lazy to resize wor ......我懷疑佢唔識

回應 kitty@08 第 454 篇文章

好似話係黃肚龜~~巴西龜的其中一種
原帖由 wongjj 於 2009-1-7 05:54 PM 發表
佢話lazy to resize wor ......我懷疑佢唔識
我也是这么想。
幸福ღ国度
原帖由 wongjj 於 2009-1-7 05:56 PM 發表
好似話係黃肚龜~~巴西龜的其中一種
巴西龜。。我很少见到。。真的很不同鲁特别!!
幸福ღ国度
有2個儍婆講我壞話............

回應 DOBI 第 460 篇文章

who a
原帖由 rrliew 於 2009-1-8 12:05 PM 發表
who a
咬咬....你幫我追打佢哋我送隻小白兔比你....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 DOBI 於 2009-1-8 11:01 AM 發表
有2個儍婆講我壞話............  
边有呀!
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2009-1-8 12:34 PM 發表

咬咬....你幫我追打佢哋我送隻小白兔比你....

好呀~RR 你敢就来追打我呀
我等你呀!

幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-8 02:53 PM 發表

好呀~RR 你敢就来追打我呀!
我等你呀!
RR話腳軟喎.............