返回列表 回復 發帖
又没有人啦!!好静哦! !曼联的球迷啊!!跑到那里去啦!!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-10-27 10:13 PM 發表
好耐没入嚟吹水了
今日目标发够600帖!
rivaldo兄...点解你即贴子甘少, 动工就甘多KA???
原帖由 ljw1982 於 2007-10-29 06:24 PM 發表
又没有人啦!!好静哦! !曼联的球迷啊!!跑到那里去啦!!
系咯...近排D人都5知走晒去边...睇现场时都无人入来吹水D.....
原帖由 crashersus 於 2007-10-29 06:38 PM 發表

系咯...近排D人都5知走晒去边...睇现场时都无人入来吹水D.....
是罗!!快快叫那些人回来啦!!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-29 07:10 PM 發表

是罗!!快快叫那些人回来啦!!
要叫HIDE兄高返D野啦...MU 100yr记录噢.....听落都好爽啦....
ngam ngam睡醒,帮手灌!
如果对阿仙奴又灌进4球,甘米就是打破百年纪录
原帖由 crashersus 於 2007-10-29 06:38 PM 發表

考试挂 for Malaysian,马来西亚大学正处于考试期所以比较不的闲.
原帖由 hiroisme 於 2007-10-29 07:47 PM 發表

考试挂 for Malaysian,马来西亚大学正处于考试期所以比较不的闲.
可能啦....不过以前我考试....波照睇lar....
原帖由 crashersus 於 2007-10-30 02:42 PM 發表

哈哈哈!!我也一样啊!!只要有曼联的球赛,我一定会看!!:onion31:
i mm here......
support mu
原帖由 ljw1982 於 2007-10-30 06:38 PM 發表

哈哈哈!!我也一样啊!!只要有曼联的球赛,我一定会看!!:onion31:
whao...原来仲有个人陪我癫KA.......hehehehhe
原帖由 crashersus 於 2007-10-30 08:38 PM 發表

whao...原来仲有个人陪我癫KA.......hehehehhe
哈哈哈!!好兄弟!:onion31: 下一怎样看啊!一定赢啦!对不对??
我都入嚟招下魂先
版主快D返嚟搞活动啦,好耐都没搞过活动啦,依度好多怨魂了……
原帖由 crashersus 於 2007-10-29 06:36 PM 發表

rivaldo兄...点解你即贴子甘少, 动工就甘多KA???
以前论坛係按照tvb计等级的
后来换咗计算方法,就按照tvb、帖数等转换做功勋咯
其实我到唔算多啦,好多兄弟都好高嫁!
按照功勋计算等级,我大概多咗1000几功勋左右啦,都係响曼联版得到的
HIDE版主好好人,只要我地肯分享,基本上都有+功勋
大家多D发下新闻,写心得,只要版主睇到,佢係唔会吝啬嫁
只要大家都用实际行动支持曼联,大家的功勋就会加得好快啦!
原帖由 crashersus 於 2007-10-30 02:42 PM 發表

大陆D大学仲舒服
基本上考试前睇一晚就够了
其他时间就自己分配了……