返回列表 回復 發帖
原帖由 我系一督屎 於 2007-10-31 04:28 PM 發表
周六約左班f去酒吧一起睇。靠各位搞興距了。我地個區係最旺概。
你果区响边???
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 16:37 發表

你果区响边???
我係話 曼聯球迷分享專區 最旺阿
原帖由 我系一督屎 於 2007-10-31 04:28 PM 發表
周六約左班f去酒吧一起睇。靠各位搞興距了。我地個區係最旺概。
哈哈哈!!那你就enjoy在酒吧睇波啦!!:onion31:
记得拿几罐beer来这里啦!!
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 04:36 PM 發表

好啦...就等我地来冲破5千贴啦......
等你们来吹水啦!!哈哈哈!!5000贴指日可待啊!!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-31 05:27 PM 發表

等你们来吹水啦!!哈哈哈!!5000贴指日可待啊!!
都你个星期六应该过到5000拉.....
原帖由 crashersus 於 2007-10-31 11:10 PM 發表

都你个星期六应该过到5000拉.....
哈哈哈!!那又是啊!还乘9贴啦!!:014:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-31 11:42 PM 發表

哈哈哈!!那又是啊!还乘9贴啦!!:014:
加埋尼张....剩3贴就过5000.....
再加埋尼贴。。Support!!

在来啊!!还有一贴啊!!:014: :014:
支持!!快去玩玩曼联的游戏啦!
5000是我的.:onion05:
congratulation....we all make it for 5000
yaya... then our next target is 6000 lah...:onion31: :onion31:
今日阿仙奴果边好猛喔
89帖咁多,我地要努力下了
而且佢地主题多过我地
睇嚟我地以后都要发多D先得了
马刺开季两连胜,3驾马车都表现唔错
角色球员轮流爆发,希望今年马刺、曼联可以双喜临门大丰收啦
是罗!就靠你们啦!!:onion05: :onion31:
快快发贴啦!!