返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
; ~; _  w$ z3 D" R! u9 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半/ y, C. f' U9 |' C2 y& S
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...公仔箱論壇- ?; i% `" |1 ]& h/ _) @
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
tvboxnow.com/ [5 l- b  V3 g) S) ]* A  B7 j/ J
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
# k$ T% ]! _; ^) Etvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
tvboxnow.com6 A( E+ }" m) J
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
+ C* y3 r1 Q: `. k, o1 f6 o) @tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢tvb now,tvbnow,bttvb2 t+ u) g+ E8 T& Q5 Y, t
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇: z  E/ q# m( n  D

/ o( e3 M* w9 p# V1 ^, @) `  a) Wtvb now,tvbnow,bttvb自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
. @( d' u: W, i* V3 g* U0 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
tvboxnow.com; M, o0 q1 {! P- r* w* t
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
公仔箱論壇4 e* V' S2 d- V7 U2 `

5 {' C" U; t9 @/ ]% ]自食其果
% @2 }9 c# @3 J, D/ v大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
) ~; s% B" D. G6 q- x8 z& L; etvboxnow.com係呀,自食其果,好有教育意義架.....
# k, B4 k1 i! F- g$ x2 @tvboxnow.com
! N# c& t1 L3 J9 }# \5 ~( ?& ktvboxnow.com, q! T3 {: c4 o3 C( J& {! i9 u" Z7 |' v
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
5 ^, ?3 v  r% r$ r& p4 z9 Z$ m# q大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
) H" P1 p# W; p) I# x' j1 |
養不教,父之過。慈母多敗兒
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! o0 L) [" E5 \4 L
養不教,父之過。慈母多敗兒
" j3 w3 J* L5 w: Amnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
2 x* @: U, R: w6 d2 l7 ktvb now,tvbnow,bttvb
( {0 C2 D+ |, t  K好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....tvb now,tvbnow,bttvb! p( n$ y) H) A9 w* q; ~5 }2 d
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
; z7 q3 ^$ [" E5 Q: |0 S

# j3 |* p) n; z/ s
! N  j/ [, T: [6 N9 m, G  L$ W杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
" w6 Y" l5 }, l& ~0 a' }6 T可以tvb now,tvbnow,bttvb) u% b+ v  G8 F/ g  W  A/ V

2 g/ L5 {. m9 }3 i! h8 Itvb now,tvbnow,bttvb(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
, h% H3 q1 W3 b! g4 `$ g唔會
! b. L* S0 |6 V1 i, v/ m公仔箱論壇1 E+ @8 }3 ?3 S9 D
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
" R; W- y0 E5 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
; L& v. G4 ~, }# q. Y0 @  v3 w可以! Y, ]8 h  v( [7 _4 \5 M1 y" A- y; @! S8 {# u. w8 J  z
tvboxnow.com* u! B, h5 I* i( y8 U
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [, h, ^0 i) d7 U( I2 O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
) R- V- s4 g7 b( x4 `公仔箱論壇: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
# Z0 M: X$ U' Z1 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
+ f+ D! W' i7 e( l, g) Q+ D/ {( r+ f成為情侶公仔箱論壇1 m8 Q) v* S) |# O! N! R

$ |! D' V# _/ j4 i/ |tvb now,tvbnow,bttvb幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
1 N3 z, ?& I% v( K5 d, YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvboxnow.com; q+ O& y) P! ?. l0 Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( m/ Z% a* J1 T) r& y
* f+ |/ g, ]& O5 x: U/ W杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
8 a  s% A' g( I/ z9 Gtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
- i& I0 M- {+ D7 J  Vtvb now,tvbnow,bttvb
2 f  d* b) J$ R' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
# u4 q# [$ }' M/ }) A$ t7 I' G
( i+ ~/ Y( L$ s1 m# S  Y2 u- G- xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?