返回列表 回復 發帖
# `0 c" C+ P1 Q8 r8 r0 Itvb now,tvbnow,bttvb係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
6 O9 m0 R, R% `8 J* w; m* o  s/ q不過我唔係嫌美儀老啊。公仔箱論壇2 G# c; O! |6 L$ v" }9 [
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
0 j; m' w6 Q1 q& L' _. ^  g2 stvboxnow.com
/ O/ D# A0 c$ y/ O不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U4 S6 Y4 @, q2 s" q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
8 z0 S+ c+ ~; j1 D8 d/ gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 W- [8 I% ?8 }5 t5 U
% `& Y& k" ]0 j) _6 F% S( r

" Y% [7 a5 y/ S' C不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
5 B$ W+ c0 ^- I& k大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
) ]. j+ F; `/ I/ q/ c& ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔.....tvboxnow.com) q/ q5 H0 j6 E, f
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
. ~: p6 @% g- z) F! J0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 q6 ^# G/ P* S" u6 _
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c# p/ q( e6 a) Q
2939554' r" l2 m' T) T' S: _3 U- U0 B# o
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
, A) R2 p' f6 D( [6 i& ~/ |9 n2 |2 i公仔箱論壇
9 N- m6 [7 Y  k0 _/ f哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
8 {3 F4 O  s4 ~" G8 {5 f6 ?唔.....
4 ^+ X% b, J+ j! P2 Z" Mtvboxnow.com美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
# K$ z7 n$ b6 w  y1 c2939556公仔箱論壇1 H( ^# Z! n4 I% X' t/ n
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
- I! Q* V4 f; Q: T5 J  ^6 nleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
1 |5 {1 ]" d2 N7 W& itvb now,tvbnow,bttvb
8 D8 j! x4 E3 R0 U7 m! h& c咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
- x0 n1 J0 H8 s( s+ rtvb now,tvbnow,bttvb- G3 Z2 ^$ |; l) }% H, \
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢tvboxnow.com" a$ l% i% O* T, e* [+ H& @: U5 B
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
* s. u! o8 o' e) E1 Q

/ n+ ?: Y8 G1 ^tvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
' v% g( z% O6 k* O7 U. l# v
3 l( j  @. o9 u) I/ Z' V& tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb* R- F+ ^$ u" y* V; N: r
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# S( e4 X; r0 r3 R: X0 {
公仔箱論壇& f1 r9 k0 @. F! @0 e
有大佬撑住咁就冇有怕:
' {9 w6 I" x* L& J  Y公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
4 H3 m" V  x/ i( [! f6 n公仔箱論壇嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
4 |" E; g' ^1 M
0 C+ J. m: |' m9 u: p7 W# d" Y5 q

3 @) A( J8 Q+ k% o0 ^* \' g1 Wtvboxnow.com 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
4 _' e) M/ E  S7 R; l3 _8 J3 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb6 e. `. k+ v9 t% Q
有大佬撑住咁就冇有怕:
. L( U; g% K; u  o釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
0 r" H1 M, G4 }( dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...tvboxnow.com* Y7 F) S: @3 v2 m! T3 b6 a9 ]4 z: ~
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
& `* u$ ^9 m4 X+ p7 ]哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
9 T2 y3 v1 P5 [: Z9 l5 a, G5 f

( e6 r& Q2 U& w5 g$ [tvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"7 l+ J6 v4 \  d
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
tvboxnow.com& y; y2 f" S4 w0 `# b# ]: v; l* N
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
/ D6 v4 T# q; M; e( Ttvb now,tvbnow,bttvb
9 P) h! m% D0 V1 z# M+ }5 A
% e7 k: |( l. r- P/ c公仔箱論壇哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
* ?( c( P. \7 V5 v6 H8 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
  g0 ^& u  f- x5 y: E, q) itvb now,tvbnow,bttvb我預設嗰個反而唔係呀..
公仔箱論壇4 ^  E3 u2 ^+ ?7 B- I8 @

6 {  f) H! m# |2 t8 y% I公仔箱論壇咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
, R# ~# }; ]& \$ x公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
! R& \* M$ p5 U0 Btvb now,tvbnow,bttvb啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 公仔箱論壇" J3 o0 a8 ^! V! I

, w3 T, S; c) ?$ R6 [補充茅山聖物紅肚兜TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f) K* Q7 e, }5 C8 z( d) J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* s" o8 H6 }9 O  p
, h* J- ]; [' O8 Y! j9 ^& x- |tvboxnow.com4 W5 G8 {" K+ _9 _9 Y7 h

1 G# [& o& v, `% `- S2 Z 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
9 ?5 f: r9 V# f: u. D; p* n公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
% o3 u; ^8 ~" j; U6 ^& T: N3 q' P公仔箱論壇哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。. [: m9 J, W( k0 n  R: O
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
. d% c5 Z3 j& y2 m) ~tvb now,tvbnow,bttvb哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
( U0 z: ^. B9 |9 \' i/ e: R: i. S8 ~記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
1 l7 P" w: @( E- D; {tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
  M+ e. O$ Y9 N  l4 ?* u1 ~' M  z
tvboxnow.com+ g, O: e0 m# {" I4 Q5 d. ~; A
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~公仔箱論壇( S0 @9 R* C% u: L1 G

}* d1 d5 I) U' G9 U4 ntvboxnow.com釘姐的背面
( h# J* [+ ^# Q4 D' i/ |6 n+ ktvboxnow.com