返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多
' X  K* A' f* H6 Z大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
) ~8 `$ V* `2 I( l' O我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f. L! ]% m; o2 a4 X
serrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
公仔箱論壇4 R4 I5 @3 N& n" Z0 I: Q8 d2 C
tvboxnow.com/ R5 h/ }  d$ N( R
& F; o: s' }' |' ?$ I7 W' q
. S* `* x1 D1 d1 ^
我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" B; p" \# K) n  Z/ M% {9 G5 [2 v  m$ w
冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM

2 \; o/ s4 Z0 ^( k/ B! q, S公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb/ F* y  k7 C' ~" e$ r& ^

% ~+ T7 f9 r5 V, H8 D6 D公仔箱論壇公仔箱論壇1 E# W4 M" M" u6 d

2 ]1 ^7 @+ i$ ?' ytvboxnow.com我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 U" H! M  u' h5 u# U
hyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
( Z7 ~" o! Z: p4 ]" X
, r+ s0 V: S$ B
tvboxnow.com, j% L4 f. S: p) S% z
两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
+ I& Z1 j5 Z3 Y8 ^9 h& [  p公仔箱論壇yunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
6 s7 _5 P' z; m+ B6 [, s3 ?$ Z( w; Rtvboxnow.com7 z- f9 D8 e0 |5 g. z7 M% G% \& v. J
2 G5 {  u, @% _& s0 n" T
計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!公仔箱論壇- D! P' A2 b' ~  g
後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
# U) v/ U0 V) O# {
+ N: H5 H  t( Z

" v. A$ m: X' \4 {7 [无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧