返回列表 回復 發帖
32歲新人 5 _) E, N' \1 _' E4 n- s
Pedestrian_A 發表於 2014-9-15 12:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: ?2 F: E4 ?( v- b2 [* T; x
tvb now,tvbnow,bttvb+ b! w) }7 X7 r) P  S" V
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
《使徒行者》歡喜哥講嘢-公仔箱論壇' ^% l' G9 X6 B9 @" u8 L9 s3 ]) V/ s

( j* X' ]% C, H+ P' e( r& j' `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。代代都有KK
7 H# K; l7 w2 L7 X4 |8 F
70年代都未有《430穿梭機》嘅年代,KK已經演出無記第一代青春劇《無花果》,之後每個年代都有佢嘅演出,數都數唔晒,重拍《天龍八部》演慕容復更係其「中年」時期代表作,過多兩年都60大壽咯,花甲之齡依然演戲之心不老,近作《潛行狙擊》莫一烈、《舌劍上的公堂》荒唐鏡、《寒山潛龍》趙四皇爺、《載得有情人》沈博文,齣齣唔理戲多戲少卻洽如其份,絕不刻意搶戲,永遠都默默地拱托一衆主角配角,但又往往掩蓋不了出色的演譯。KK在觀衆腦海留下好多好角色,可惜有啲好快就煙消雲散,不過唔關佢演技事,咁耐以嚟同獎項無緣只可嘆句時也命也,幸好樂天而知命嘅KK好似一向唔在乎,我哋只可向佢講聲「敬佩」。

; t7 B( A  L; H. ~# Zleekwoklam 發表於 2014-9-11 03:11 PM
( ?, i( E- b3 h7 _# R0 s5 p

* L) }0 V9 N0 m& Qtvb now,tvbnow,bttvb同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有異議,無論角色如何也落力演出,其樂天知命的性格亦令人敬佩,觀全文寫出對張國強kk的評語幾乎也是我想打出來的字,寫得真好。
9 E) _$ d' w2 d& J6 o8 j1 f
! v* C0 T7 V  ]! |& x/ Q2 e3 T7 ^
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
" J) n8 ~6 J* `8 y2 `& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2939643tvboxnow.com2 Q7 U- j0 V6 |  i0 @9 `
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
3 {7 Q! W, M  D9 D" j! {+ B2 c. u- ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
( d( a& w5 K* r3 F2 Ctvboxnow.com
! c$ Q( l& C( h) i- ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢真係唔似32歲呀
- @  ^/ a$ F2 H- p! A: k2939643
6 Z5 _& A4 e& `( Y. stvb now,tvbnow,bttvb32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。公仔箱論壇8 ^/ B8 |/ {( d0 j8 Y% K
leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
公仔箱論壇" X2 N! z& g% [/ d8 G
她的樣子和其他西人一樣容易老...  皮膚和體形好好多.
4 a3 X" f; t/ `" m
; v) s. v" x/ M4 m0 w: Etvboxnow.com同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有 ...tvb now,tvbnow,bttvb; P) A. y- T& M9 [6 V
金田Sam 發表於 2014-9-17 04:21 PM
) x4 u. X1 H0 q# B/ m/ Ytvb now,tvbnow,bttvb多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。tvb now,tvbnow,bttvb& V. c8 _8 T5 b" \* K4 e

8 ~0 d9 w" m0 D
公仔箱論壇4 t  ^& w0 j  [) {# N& A7 i

1 o8 h7 ^2 o; a% ~+ x公仔箱論壇佢真係唔似32歲呀
/ M0 E; a, m4 @+ d6 {1 }, p大文細佬 發表於 2014-9-18 03:07 AM
公仔箱論壇6 }2 A/ @) }) ^) ~
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。公仔箱論壇6 s2 ?$ j/ _6 i" S7 |
人靠外表,跟衣装,明星穿普通衫, 都会看到非常名贵~~
6 k& Q& X: c1 Z
多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。
% t3 s* g- l3 o8 R6 J1 K* [, Jtvboxnow.com
6 F! J8 n9 ^+ B; c8 k" ^* i3 O2 Ftvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 ^1 D: n- a, ]: H3 z' ^
leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:53 PM
( u+ |9 X* z6 s- Ptvboxnow.com
& s6 z9 k+ |; G7 r0 g+ Q
' r5 ], z5 ^2 ^2 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩,這次這麼難看的造型也肯做,而且戲中的角色更被愚弄至最後迅速地無厘頭被射殺,也不介意,真的是笨蛋嗎?
# f; Q6 y, D9 Y

. C9 E' D7 `  rtvboxnow.com7 e+ _! r5 v* b- W. F- ]
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...tvb now,tvbnow,bttvb7 x/ e' F. @# L, S- t1 m
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
" C: c# w. f9 U為生活, 為$$... 別無選擇
9 _  Q' k; [; s  ^7 Y" I/ \0 Y1 _: q3 C& R( E

j; P4 s5 {) o* u4 Z! ~tvboxnow.com 這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...tvb now,tvbnow,bttvb( T, }2 `- j, I
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
0 t. O+ ?/ z9 |tvboxnow.com係囉,KK佢份人咁正能量,係一個健康藝人嘅icon,我諗無記如果番拍《430穿梭機》,佢都依然非常樂意「復岀」。
* `4 B% |5 Q5 D1 `2 ^, xtvb now,tvbnow,bttvb
$ F3 z2 W! s) l: r$ X
為生活, 為$$... 別無選擇
+ S8 h% P) s* j6 i: Q2 \: vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-19 04:31 AM
3 D  C  R. f. C公仔箱論壇哈哈,或者KK係為「理想」呢?tvb now,tvbnow,bttvb, u5 z. l. Q1 |/ L4 G8 j
但無論如何,KK每次嘅演出我都會用心用眼去欣賞,唔同某啲演員,有時我只係「聽」咗就算.......
thank

評分次數

• timmaxsing

thanks

評分次數

• timmaxsing

0 i$ X0 s- h- }6 Y. h) g
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
  B' ~3 j3 i( B/ c3 wtvboxnow.com2940637
" Z0 I4 F7 R- z/ [tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
% N1 G2 L$ a+ A! o5 t5 O$ X/ y% W# |# {tvboxnow.com& `7 g8 [0 v, I' i6 V
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!