返回列表 回復 發帖
. ~( h# e1 X0 a% y
tvb now,tvbnow,bttvb4 [: D' }2 }3 V
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
: f# f0 Y* T+ B9 u: ~. ntvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
2 R6 t3 F; h4 t3 {1 o, J
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
  v+ n  w% @% N/ B) h- O% Gtvb now,tvbnow,bttvb
* z- X9 B* X, r8 c& C' u# x& p( C8 T公仔箱論壇
+ K9 x( ~& J7 O1 e% O/ D( BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错

1 O1 V* A7 ~" k7 S( Otvb now,tvbnow,bttvb我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ K9 ~1 }8 {/ J7 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。tvboxnow.com* Y! ^" W9 D6 \% l2 [
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
4 O* H$ n! Q* x0 i3 o: m$ k
+ U. B+ C9 j' r) e. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
tvb now,tvbnow,bttvb9 ~' V9 b. ~" @( ]6 X  @

0 Y+ [4 [0 ~$ |9 _+ C5 D公仔箱論壇廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
% A1 j. L& x3 x! |3 A* Atvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
公仔箱論壇  d# t7 G/ G8 G5 w& W
咁陰功吖?tvboxnow.com& A5 x+ K+ p* Z9 _$ I' h  _' q
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 公仔箱論壇$ v6 J9 K( t! J% S

_; e% K! K1 E! Z' N1 O- V2 F2 Y& {公仔箱論壇
公仔箱論壇  u9 j$ S9 \. X* f  P  p
咁陰功吖?
2 M' i; `  D8 ^( `# `- B6 u4 Jtvboxnow.com但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
, Z! |) z5 c2 R, ~) b  _leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼
: j# C" f& C- F# m& T1 Y, gtvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
: E. M0 H' u4 }" L公仔箱論壇
2 ^2 a% G, D+ C5 H( i) O佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
tvb now,tvbnow,bttvb6 {; f! S9 D: D- L
) w2 \. u4 W+ ^' g4 x# j2 m
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
* k! a0 D( ^. ^' Y+ ^# q( Ltvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
: i2 }- \/ U( k2 z
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
  _- C$ E+ t% y0 U: n; i+ {公仔箱論壇20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
: ?0 D' ~; l5 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
- I# S; J2 I, a4 n5 Q, X$ Ztvboxnow.com20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
. d$ f* h- `" v$ n

7 r' ^6 d& b/ T, KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗tvboxnow.com$ }4 ~( y0 }6 j& P' S
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
2 P$ [/ K! E' e0 s$ q( N( z$ J
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。tvb now,tvbnow,bttvb+ N" z" X* e- Y& ~* o& C
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
: M- _3 N0 N6 E2 [, }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。tvboxnow.com1 j; g: |! o( V0 @1 }  U$ t
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....! f+ q6 `" ]$ S4 Y/ K7 A8 a
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
- S1 x2 @/ A! [* A. M/ h2 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb- G* a; y, e6 c9 K/ j
聽緊電視喇
6 v) j4 |& R+ `8 q2 Btvboxnow.com歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
+ R8 ?% ]3 ?2 b4 v5 Z9 i0 z公仔箱論壇但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
5 X2 P# O: D8 G( `6 x. m1 q; |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港