返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
5 y4 P. E9 p4 m7 u& r# E我比你估啊``` ;)
tvboxnow.com6 j; K1 b# O6 s; L  |- |
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
9 `! h( A& H% t9 e公仔箱論壇又唔見你同我TALKK*!! tvboxnow.com4 P* j9 {; F, |% U+ S/ V9 w
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?公仔箱論壇5 B- H, s" F2 K1 l
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...: m) y" L) {. M4 m% c" `* r
,,我唔多鐘意keep相係到.......
% ?3 v/ @/ n* @tvboxnow.com唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 . U: a3 x+ t' g# p' W8 C# I
o甘你覺得我本人呢..?% n4 B7 f3 m7 D% O7 F) c3 e
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...  ~8 d5 [$ j3 d7 ?  D0 `0 O3 o+ K
,,我唔多鐘意keep相係到.......) [9 \  b1 ~% _3 `
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
" F: k" w) U9 c; U本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*tvboxnow.com9 m6 O% G1 y# G! g3 x# C* y# _) F
有大把人靚過我係到..公仔箱論壇" O+ ?$ e7 y, W
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 tvboxnow.com! [9 n/ s* Z+ E
下.. VIP* 又點做嫁..?*tvb now,tvbnow,bttvb: l! k0 }+ f7 W6 K5 v" _, a5 o
有大把人靚過我係到..
  f- E  X& g7 j* r  c. L一定唔會贏既.. = =
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ F) U, d; l- s" |8 ]
哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
+ r8 _% W* g/ d, h; N公仔箱論壇我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
, g% x) _3 P6 v4 m* o9 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點都有一票喇,你係咪係外國嫁tvboxnow.com' d, g- H: ~5 u

4 G  S% x$ W, ^$ Q; q3 L[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ s, R6 d& h3 V+ o9 i
我太樣衰啦...
公仔箱論壇" q  e  w  D+ C7 V; r: W
D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
9 ~5 I9 [4 g4 p2 mtvb now,tvbnow,bttvb
换照片了啊..!!!!
& J$ A, e2 i3 L5 Cpretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。 tvboxnow.com3 ?( b1 g# c0 q7 U9 p
有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[: l# p8 ^) k* g
又唔見你同我TALKK*!!
6 v- X. i" H/ V- H5 |: }3 `" e; R  A心 淡 了............ * ~~
8 ~- `2 D' Y- U
, M0 W. X! |: ]2 T
我邊有啊。。。0 e, v$ x( R  Q
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
* q$ n8 ^" o+ e& y- `! T# g. m區係長輩嘛~~+ ^* s9 ^( v4 p. x
我當然係要卑返少少面區
2 `7 t+ T) c- y! g7 X" Z(唔好同區講啊)* T; D9 A& X) m7 @% E
好啦e+同你TALK啦
2 V; f8 i/ p6 h' r+ T) Y3 o/ je~~ 你又換佐相啊?公仔箱論壇6 |2 \# u4 R* L# U2 H  S
かゎぃぃ です~~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 w6 r$ ]7 J, B. h
幾時得閑出黎陪我行街姐/ ^, L1 Z1 y* I, @) i9 y; K
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦tvboxnow.com" Y, M  J7 Q- ]. a$ v" ]  _
=_=我有你msn嫁
; T' I# Y9 @2 Q0 E我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁 tvb now,tvbnow,bttvb4 t2 ^- V, E+ V  m$ C! x

1 k0 |9 U" B) [( \$ K2 y/ Dtvb now,tvbnow,bttvb我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -1 w  D1 a2 s4 X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 m) l# L% k5 ?( b2 {5 _
估唔到係度見到你=0=0 F' t5 R& m9 R
tvboxnow.com: b/ X: C' i! ^' O/ `) T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼tvboxnow.com2 w$ R, `& ^* e" h# c+ Y( y( D9 a
2,3年前已經識得人???
8 h- Y2 f/ ?  K$ f8 ~我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。 tvboxnow.com8 J% i5 m7 y7 r, d/ Y/ a  D4 U; j) A
原來你比我仲狼
9 R8 E2 V. ]! r2,3年前已經識得人??? tvb now,tvbnow,bttvb( R' Z$ E5 E' [6 O6 Y( i
我地得閑過去談下區
2 \& \8 _. ^% t6 N  xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ w" T! b6 \4 K公仔箱論壇其實我同佢無乜傾計嫁-.-公仔箱論壇7 _5 s# }" l" V% d
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=tvb now,tvbnow,bttvb% {% s+ ?' n, i' r% V
N年前的事
长发靓女:014: tvb now,tvbnow,bttvb6 m/ s9 S, T. l# ~2 A
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
: }4 L5 h' i4 S" v9 O# _定係區到過紐約???