返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!tvboxnow.com9 a: Q# k7 P6 @, h5 s
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
- w0 r* o2 A/ _  G, u, s
# g) U  w$ p: H2 ^! ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成半年無見,好開心見番你。
, r4 F$ M: R3 R. d# Y5 g5 W# \$ J% Gtvb now,tvbnow,bttvb好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

- ^; j! {) o2 {; O7 v& m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...4 t9 L/ y" O9 [% T# y
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 {- l& F! n$ P( g$ X* g3 s) r

' m9 Q4 T; L/ o) x( S% b; \tvboxnow.com成半年無見,好開心見番你。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. v4 Z4 {3 R6 b0 j- f
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
2 k! X8 y: ]" U0 b! }7 _; rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2682052
: Y0 U/ U: Y5 Vleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
$ d" c& I9 ]4 M! o: J& ]0 V, g公仔箱論壇
3 `$ r6 E; C% N; t! p* `$ U  ^楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
4 d. u6 ?3 a& {% K) z5 [另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
- d0 z2 O6 x% O7 x3 M1 R* ntvb now,tvbnow,bttvbmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
9 G* h3 }' W" E6 i
. v1 t- h# |' G9 A1 k' _+ L* Z1 ktvboxnow.com女工要著吊腳褲架咩??
* t2 a' G. z9 t) a1 o% PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: e% {% |. L, X% N2 S0 c公仔箱論壇
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...公仔箱論壇* d6 B% a0 t* s9 F* d$ l8 D
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...; J4 @/ p: x. N  i
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
公仔箱論壇6 W) i$ X, B$ W2 w% h+ N) k, N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- L+ W! h/ a- Y- L. o; S
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
2 }9 e: F8 g* v& O4 a, d2 a* e  {# c! Y5 w# u
公仔箱論壇% `& M# L. m2 ?, W. L
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Z" W+ |6 G. C& U9 p
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
% F( [! ~3 F, v) r' U3 i1 S" dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
: q) B2 W2 \7 \$ M* A公仔箱論壇2682931TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! h0 p2 p/ v4 z2 u' Z5 q
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
' K2 l5 o# s/ ]8 }" }
3 |9 k3 A" z' x+ I, XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2682948公仔箱論壇% c# H' `& c+ \
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!8 o. @, k/ a; a3 l$ u5 i5 U
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
0 v0 {! d! n. ~leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
# j, k0 v3 L; z* f; d: D3 g

) f5 I: j" K" N' M% itvboxnow.com話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
' \6 L% t1 v- i' [. Q( |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" G7 F% Z' q1 Utvboxnow.com話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添* \: W9 L& T% f# c; c3 v: h
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
; r* y! F# p. [; {( u, n. l9 F7 G3 I5 \9 B( Y  Z7 h
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!公仔箱論壇4 j8 B5 v; i% T1 ~
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...) Z' T1 c+ j$ [% }) C. G
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
, `: u! K- j# p. b1 M" Y公仔箱論壇+ n+ R3 J. h  O- w
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........