返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..tvboxnow.com, [' m5 V2 k, L( }- B1 {
但係因為好大把頭髮...
6 P7 ~1 B) W. `% f, z1 Mtvboxnow.com而且夏天好熱..
$ T: D7 w* Z& d+ M( r% {公仔箱論壇我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
" k5 z( o9 u5 `9 Q+ e# D* [. {& Q0 ~tvb now,tvbnow,bttvb剪o左15寸......
3 d, c9 O; |, U: M, s雖然唔係幾捨得
; G2 {9 j# Q7 y' T8 E9 r5 ~' ]  e- m但係有d人話都幾得意tvb now,tvbnow,bttvb# u, b- b( |' e3 l  v6 h! n# i
所以都唔會後悔 =]
" a0 q& c" K+ q, r2 C比d意見..tvboxnow.com+ K4 O# r- ^+ l( s3 P- j
同埋呢..公仔箱論壇+ A, z) S, S' d7 ^  v7 W
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
  c4 R6 A, Z/ yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 J8 \, J- A9 p' n! }. O$ E: U( hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
+ c/ g6 B+ m5 z' W$ a4 d) I9 [我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 tvboxnow.com! P) q3 N- X$ n8 d' c" b& P- p
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
: A& e# i+ R6 g/ Y, G3 e/ k! c7 J本來我想剪到咁
/ ?% Z0 m) C- k* n5 D但係驚o個個野剪得唔好...tvb now,tvbnow,bttvb8 V  r. i+ l& }8 O! g7 j$ W
會好似個.....TB -.-
: _7 _) e' n! B/ i; QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ M, L4 ^, y' R5 y6 z1 M( x; W* h
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
/ B6 A3 W, z2 z+ A" a  2 年冇剪..公仔箱論壇  ?4 q& W8 j" }  @% D: P7 l# r) `
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
公仔箱論壇; ]& F# u& R& ]# g) D& ?6 ]: k
多謝 =]tvboxnow.com0 s6 q1 S/ @6 f
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) r( a/ g; r! J0 [7 m$ R
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 + T4 P$ l3 v' l( J. N
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: ' t$ W* t& X2 `* W( `
嗨..阿爺,你都系度啊
( T( |/ O( C5 A" W5 M2 ktvboxnow.com多謝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" M1 S- ?. [( ~& T' d" R% k8 f4 g
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb: Z: i6 w/ s. ?# Q) V& V& I
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
3 i) T( @' R8 s& O) G7 ~$ L1 utvboxnow.com唔...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 P6 D0 X0 h7 p3 R* }, V
多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.公仔箱論壇8 C  ~6 m0 R& R- h! k) \( u
應該都幾好睇唔錯喔.tvb now,tvbnow,bttvb  S! W( H8 Z) O1 J: H  D
下一次試試看.