返回列表 回復 發帖
周海媚(海味)都係其中一個答案。
5 L  y% x) D2 b% J1 _) z# ltvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
/ e1 g6 p7 B# Z; H公仔箱論壇細佬好嘢,都可算估中其中一個心目中標準答案,收獎金吖。
* ?# s2 e; M+ |. P# }& N% Aleekwoklam 發表於 2014-9-12 12:03 PM
& e8 E. a- C/ n$ C+ Vtvb now,tvbnow,bttvb
4 m$ U9 t- E5 z, Ltvboxnow.comlam lam 多謝晒
# v2 J# R& `& I; Q( j. `6 ]公仔箱論壇
- y3 J" N& q% A公仔箱論壇但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
公仔箱論壇7 }$ _" Q4 ~( G) J6 t
哈哈,有創意到極,幾鍾意,請稍等收獎。tvboxnow.com/ S$ d7 x8 e* X6 n" Q
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:10 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ z9 Q% e+ ]8 E/ a) l) H' @
Thank you!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 g) V% F( i- K9 ?2 y* @
杜陸=盜錄,呵呵,玩食字乎,請稍等收獎。
: u2 A7 {) L# R: _6 Otvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-12 12:12 PM
tvboxnow.com( |: \  o4 H( D- v8 q
多謝樓主Lee sir
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. l$ P8 ~7 u: j4 c9 a( U

: q4 ]' x6 z& n: I4 N4 K' E( B2 P! s* s公仔箱論壇lam lam 多謝晒, d1 Y* s; n% K
* Q6 @4 n! S/ K, R: N9 k5 ^
但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇公仔箱論壇4 W9 H# D  p7 `7 ]$ G9 b
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:43 AM
tvboxnow.com( f( W& n6 l% i2 ?" C$ K7 Y- d6 @
唔係每一round都係IQ題,但都希望可以加插多幾次。
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手 ...
4 ]' J% D$ n0 u: dmnb1123 發表於 2014-9-17 01:33 PM
公仔箱論壇! N! l& g. k2 D! P( O

; V6 V* h+ W$ t# E+ c4 Q3 w話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
, G9 }5 q; r' j, j4 {tvb now,tvbnow,bttvb
/ p4 E! [1 Q/ A! O7 a公仔箱論壇咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
- C# j; x# A) ]3 v" Q1 c$ r

$ F4 Q" X* [! i1 Q7 X. ~7 A7 otvb now,tvbnow,bttvb話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 tvboxnow.com: u6 G. Z1 }# [  V! e  k3 |$ j0 A

# c! a/ T" T* u. H/ k; rtvboxnow.com咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?tvboxnow.com9 g/ A* g0 p* y7 q
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
. s9 d8 K9 q1 z, |% U大佬想叫乜都得,唔叫低B就得 呢個名都係求其順手撳出來嘅,貪順手
4 `  i+ H. }9 t+ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 T! c6 [# a' l7 |  b/ ~
tvboxnow.com# Q' j# j7 @8 j/ F# c  c
; N% n8 o) z  F8 k9 t# W- p0 [
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 ! e- ]" u2 O! J6 Z
tvb now,tvbnow,bttvb; A: X9 p# y$ i) v- [" W& w
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
2 L: Q" T9 M- D6 ^$ u% W% g大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
5 x6 `! G" m6 S$ ?
哈哈,冇得出番嚟架啦。
, E# r4 D" H3 r8 ~) I# V# etvb now,tvbnow,bttvbBTW宣傳吓。《再戰明天》係電視劇,講懲教署嘅,接《使徒行者》檔架嘛。
繼祖有著背心.. 繼宗無...
7 S8 b  ^' Z& [& j, Z% x公仔箱論壇繼宗有吊帶... 繼祖無
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 11:22 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb8 I+ B9 g- G. P* @: w5 P5 u
# k7 k' j8 o2 W3 j( J3 Y. g  X
繼祖有著背心.. 繼宗無... tvboxnow.com& ~2 x( X9 H" J  d# h3 Z' _
繼宗有吊帶... 繼祖無
8 o4 S4 d7 i  Q  ]tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-20 01:53 AM
0 `: O7 W4 i0 s5 Y" C% h$ |
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
其他會員請留意兄弟二人配戴物件及外形上之差異吖唔該。
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。- o$ |; F; y% [# X
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
$ E8 @% r1 [' g/ r  a) K3 C2 k' X, ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬先拔頭籌,稍等收獎。
2 @8 b! k! O" s7 L; p$ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-20 11:20 AM
% k! _$ e3 M& M$ }; Y. S* S: {
4 a& Z1 i) B0 k0 y% K
多謝晒Vandas姐 & lam lam!
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。tvboxnow.com& r, D; L3 }8 U3 p7 {* \3 ?
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。公仔箱論壇1 ~. K6 @& l: Y% D: K- |1 i7 F/ N: m
ccw-james 發表於 2014-9-20 05:15 PM
% S) R  J" U- X6 f3 C" _啱啱啱,請收獎金吖。