返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

( e9 }1 @9 M8 v! s2 P" W公仔箱論壇" Q4 a8 R2 L  f- D! s& g  Y7 O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
* M/ C% \8 ]  O7 d' @% ?: ~' TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 tvboxnow.com+ l' N. O' x7 o9 r- ^$ D6 z4 L
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
" J) q" y% C; F% y: U公仔箱論壇di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
/ m8 a0 Z! W$ o" r0 etvb now,tvbnow,bttvb我都唔識什么花, no problem 啦 !! z! _" a- p0 d0 x  d

" P( c! R& ?  |  n: Q9 p. h  y) z/ {tvboxnow.com我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
+ L4 f- G& G" |/ w) S% h/ G- H
; j  u1 s1 P% Y# z7 mtvb now,tvbnow,bttvb
3 A) n) u' r% X" u: Z7 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com; u# z" a6 p" k3 B- L

+ X, R4 w% N- q- I- C, D# stvboxnow.com
& G" K7 D+ y) R$ ]# ^, ^2 G1 l

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021公仔箱論壇4 P4 x# a8 T- }

' j; Z7 }3 j3 v9 m5399231
' h! n" A" V' f. \5 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  x1 U1 k7 u' c, X* j6 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5399232
: j5 y; L/ v; R' G4 {
" }( L% l, y( Z5 V& }+ \3 H5399233tvb now,tvbnow,bttvb& W2 ?! J' Z3 Y0 u
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享4 O& R& O$ k$ e* }+ V
0 m; i# `5 Z  ~( L3 }

: o" @8 E0 H, f0 p+ c嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 T+ q2 c4 Z: W  [: U1 a
公仔箱論壇& _# b0 e1 O4 l0 [: t$ v
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
! p( t( d& }- d2 H
8 b  Q6 ?+ n2 k- @! {7 h9 _公仔箱論壇
1 u/ k2 I: v: k3 M0 \$ r1 W公仔箱論壇嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽公仔箱論壇& a9 o: n8 a& t+ ?: x
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. X# y; w$ k  b2 A7 e) U
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...公仔箱論壇9 s9 x' C- C% l& u1 o; p" n
1 J" ?$ k4 y( R3 p8 f
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& N  u, l9 F, a# [. o) q$ L
% T& s! Z+ z7 z& ?% Y) t
tvb now,tvbnow,bttvb* f, P( _' f) \+ n
tvb now,tvbnow,bttvb+ l" ~  ~5 p2 U) r3 [. o. D
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

; o4 D; M) d# L; utvb now,tvbnow,bttvb係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
. ^- C4 N! c+ G2 K/ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com+ S/ K0 N% B% i5 m' ~2 i
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!tvboxnow.com& v% m! H' }5 K
5 ~0 g- R3 Q9 M3 }tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb( Y# u. @, K5 v1 m& u. {8 U
- Z- `; v* `: S# |0 Q. y3 v公仔箱論壇我家門口的楓樹! ...
" t3 {& \8 q4 ]tvboxnow.commanyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
% H( G: H6 G! |8 a# ]6 X公仔箱論壇di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
9 u" n4 f  z: J. Y3 A2 mtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇/ t1 G* A% l4 ?$ L$ q! G
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
1 ?* J. y: b! Z% I+ n$ A+ V/ r) Bmanyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
公仔箱論壇3 i4 Q6 x$ ^/ y0 j  t; I4 ]) g
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
' u# E* c' r6 O7 `tvb now,tvbnow,bttvb: Y/ q6 k+ P2 N' Q2 I9 W
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
3 t7 {2 T# S" N+ s
1 s" b3 ~9 x. e" }7 h  x
" I( m; R( u' A( I# K* F公仔箱論壇
! |( \! ?* T# C9 A; w, D公仔箱論壇
, D, _8 s9 @$ y. O9 stvb now,tvbnow,bttvb楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
7 w0 J- E! k) f( z8 y7 i! ntvb now,tvbnow,bttvb: N: L0 N" N# w* G
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
# G- l3 B5 b9 ]5 P8 etvboxnow.com
3 c) l' p7 s4 D( B) mtvb now,tvbnow,bttvb5405105
: g4 q2 y4 m/ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  w* T7 ^( m" J: A54051060 J. x# {# m5 w) l5 K, p2 H, U8 d
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!tvboxnow.com7 F; k3 K! W' C1 u% Y
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~