返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# f; _$ r9 \- Z; b% Y% _+ V
因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
5 z& I2 O% \( D( k4 N2932322tvb now,tvbnow,bttvb  v4 S% G7 I  {! r
0 f. M' ]: U" L; B, j" c

# Z+ b; Z4 }1 ]0 `leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
9 h0 H$ Q3 s4 q$ I0 P

. V5 q& Y% ^. {' c公仔箱論壇不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
tvb now,tvbnow,bttvb5 l  g* q/ g; v: m0 B, [& k- o% D

# P9 b& }/ L+ E3 \% p% o  K3 ^. Qtvb now,tvbnow,bttvb佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
. a, c( R% j1 e9 k4 W. j0 Z$ C大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
$ D8 U) U% W! k' }$ g' N% V& m
男人到30歲後會開始脫髮...
* ?9 e/ {1 X7 u1 c: N0 E1 {8 K5 X4 W公仔箱論壇還是不明白為什麼女性髮型!
$ s/ _2 V3 }4 v, ?1 Y2 l+ u+ ?男人到30歲後會開始脫髮... tvboxnow.com/ @# s, z( h& i0 j8 \  d
還是不明白為什麼女性髮型! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 g3 z' b# w& x
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
tvboxnow.com( T9 u$ ?6 I6 ^+ U2 e( q& \
係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
4 |; Q( b; m6 b& |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 u1 c# S( p4 @& y0 y0 g
tvb now,tvbnow,bttvb0 u/ h7 a) W. N! }
tvb now,tvbnow,bttvb# X; X- |* q  F$ g, T5 X2 J% ~
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地& Z+ \( F3 x, a! y
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
公仔箱論壇& x2 m" `" p& \- l1 y6 B; n# S

7 N9 p) Y5 `" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇0 h9 _- U. s8 @
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
+ U& a2 d$ [" ]3 i6 I/ i# m, v3 @5 ctimmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
2 G" U1 U7 Z; n. y* z; Itvboxnow.com我諗唔會啩,又爭家產呀?
8 `+ L, y6 U4 v! ]8 F8 w' `tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇) z+ w2 r5 e) x6 H( S" R
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
$ R3 z5 g# T2 C+ plhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
$ u2 w7 x# W( Q  j1 V  a6 ?tvboxnow.com貓姐要求好高咁噃。
" I: P1 O& B7 a& e5 G" o/ j9 W3 X! Stvb now,tvbnow,bttvb咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
% V$ b- I( b5 T) [講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
公仔箱論壇: m* V5 m; u7 r$ |- ]
tvb now,tvbnow,bttvb) P4 N. @! X5 H4 |5 v
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
" D# J. X) M2 _/ [. ~! r) t0 K大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
  G5 W2 P) _9 }7 y; j9 w& {9 o公仔箱論壇
3 ~- I5 _- Q. H7 X% V# b公仔箱論壇可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; L% u; a1 @( Z  N( l, f
我諗唔會啩,又爭家產呀?tvb now,tvbnow,bttvb/ z& r: L- X' C, E
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
1 a) ?2 y  {) q7 q3 ^# |不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
) N) K" `$ r/ }5 Z0 b鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。