返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱tvb now,tvbnow,bttvb/ H9 y5 q" C& S: a" X0 q$ z2 E
( F6 k- k9 H' g! j3 Z% k( y

# ^% J" F) [; ^" z反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
5 D! ^# F, U! @! s5 A$ Ptvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 b# T  s$ C+ W# A/ v! S6 Q

* n3 a2 [; Z% c+ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
2 m( _" J# x& l% |  u- ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
9 D! Y. Q: m' i6 y7 o- R) k/ Hmnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
( H# B' Q5 Q( F5 N公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
+ F- h- F) O' v1 _/ w2 a. Z5 O4 J) aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。tvboxnow.com6 q' V7 k5 P/ o, }2 c3 J
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
, L2 |$ A8 c  j, [! P! v' H3 n
8 A8 J# g, x! ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 s' X5 P7 \$ i8 A7 Ntvboxnow.com& j& C2 y6 C# \0 [5 k% Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 k4 m# p& V3 b( J
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇; S, A. _) q7 f! w) [7 Z
將來無聊可能會看. j, `1 w+ x  k, f( `8 }: K3 M
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
* o# t# H1 s/ Htvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; m$ p- i- {- b
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
公仔箱論壇8 e- o7 N+ O6 N; b9 u, }; E' }2 ~
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。公仔箱論壇& j. i4 X7 B8 k& X* K9 L! [+ R
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。tvboxnow.com7 s; l( B' h# |7 Y- z  L
tvb now,tvbnow,bttvb0 t/ t: R$ c" o
! Y7 F1 O/ A2 J( s  G% _+ L( m  U' Itvb now,tvbnow,bttvb
' g# z% I2 K: G) v/ @3 i' D; J2934218! s' r8 i2 V; }% a3 L6 T
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
$ B6 @* ?0 g1 B2 P( p' }7 Y& GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb  V: \% p/ |; @, |
睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
/ D9 {/ N; r8 W, W  J, A公仔箱論壇& O2 |, A! V3 q5 h% x/ N3 J
1 f7 q& \5 i1 Z+ G: |, g# {0 Q, i! f3 Q% Ztvboxnow.com
0 I4 f/ V  ]7 x' D: ^tvboxnow.com有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! `  s9 ], B& `7 r, l9 N
大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% \+ L) K7 R( s: Z

$ T/ Y" S# w* V. O- K5 M丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件