返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
' c; I  |5 b' Q. ^* X2 A) ]% N/ G( ztvb now,tvbnow,bttvb2934800
  c" Z% _+ d7 v5 Q3 V+ y- \tvb now,tvbnow,bttvb丁一元机會大啩啲。; ]4 D  R  C/ s; q% H& y
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
公仔箱論壇; W; y, n4 [9 E6 S. o

, X7 ]4 f0 v* S( s. I8 i( ctvboxnow.com乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
公仔箱論壇% h1 J& K; Q1 Z0 V5 W, H/ A

4 T4 s  {/ p/ C# T% G' v乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生公仔箱論壇$ P" H0 M9 _+ X8 t! V/ l* B/ `
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
+ ]9 g: S3 _6 v1 ~( t$ X陳生個主角好似重要啲啲....
  m* L6 p2 q5 z9 h/ a9 Etvboxnow.com * l2 \& ]0 y+ Z9 l
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。公仔箱論壇) H0 u/ p- ^# L1 Z
Er......Er.....
, m3 `  Y+ d- @可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Z; R$ ~: @% T6 I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

tvboxnow.com) J& B% f6 N. _. q# {. @
陳生個主角好似重要啲啲....tvboxnow.com2 c/ z# D" z# C- G/ ]
7 e/ f4 O. W! I; ^5 L2 |+ h- b
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
$ q, I1 }4 a9 QEr......Er.....tvboxnow.com  z4 _7 {1 [; a9 r$ c/ K2 _1 p
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?& @/ W3 K/ M0 Y/ `/ k* J/ C# @
2935583 ...' s; A* d  {: o; _
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
公仔箱論壇( {; y( r1 j* ?; y6 ~

9 [) u6 k' ?% {. u2 Btvboxnow.com各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..tvboxnow.com! E: g  T6 G& e
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
: b6 X. l5 V' C2 g- R/ C" ^% B' e* ztvboxnow.com一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。tvboxnow.com& q% {7 U9 L, \8 W. Z
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....tvboxnow.com6 L: n0 S( B) ^" o0 r; v! c( A
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
. S  Z& l1 m( k
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....tvb now,tvbnow,bttvb$ u7 O5 Q: W' q% B; V. w+ J+ l
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
5 k; x. y6 S/ E3 gtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 g0 F' }5 i# [# z1 u
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
. ]4 Q( R; u  }7 U
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
5 p  s9 {; S! K2 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ }2 _7 b. N# r) }0 g8 Q5 s' z5 y
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
' f/ G1 D5 H5 c0 l9 O/ v

0 V' }+ N3 G& c* ]4 ^$ gtvb now,tvbnow,bttvb各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
4 ^3 ]6 K+ b0 L公仔箱論壇講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S4 T( E5 Z2 W- k7 M
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
% H- ^1 u/ Y* \0 R7 }公仔箱論壇我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........0 A; z9 |# l6 K3 d' G
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
9 j3 T( L! o! z6 ?+ s
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
9 ^+ ^) ^1 F- K% n- w* X3 j  {唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
2 o, A8 D- z; N; @1 l# |' J+ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
' _. W5 |, f* G) [! W' v- t. dtvb now,tvbnow,bttvb! Q1 @* P' t" |9 k2 z, @2 z
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
  p  H# a9 O* F/ u9 l/ s公仔箱論壇
$ O/ \( n+ C, p公仔箱論壇咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲0 h+ r& `5 s5 I7 h& S/ F
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
- x" J; k- [- Z$ L( t, h* t% k4 J3 f  d
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
- w2 e" T; i, E% U- `0 @tvb now,tvbnow,bttvb我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶tvboxnow.com9 Q- h" Y2 V% E- @
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
公仔箱論壇+ W: c% W' Z$ K
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.