返回列表 回復 發帖
& S3 D  {( q! k4 y: S4 p2 C' KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......公仔箱論壇: c7 C9 b6 t- t; b1 C8 x9 g
不過我唔係嫌美儀老啊。tvboxnow.com" `! N9 r, }) c6 g7 u$ {
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k3 c/ V6 I; g% o

1 t5 W8 ?5 c5 X! M4 |0 e公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
" D7 U" |( \8 R* Y0 H公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 8 k2 R* v! D9 t; g  i

, q' h9 p7 W3 C% _1 f3 ?
4 m( n. b+ W8 i4 c2 j4 W. Y& L公仔箱論壇
4 {* U0 O8 D  F6 vtvb now,tvbnow,bttvb不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
; s# x5 W) n* i& Ntvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
公仔箱論壇/ V' m  O- C5 k( s
唔.....
' v" X1 n0 Q/ q% _) _  g美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......8 X/ u. Q; Y* n; k" ?+ Q

5 a( P0 _* e( J: j0 dtvboxnow.com註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb. a& n8 ~3 g- ~, l% B
! X/ ^4 e( B9 C$ h: P  C公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
6 ?9 E: d* R7 W, C) v2 u

?' W% K" E" a1 |公仔箱論壇哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
: P5 F) _. t: T1 P唔.....# B; I8 z- `0 n
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
: m8 w2 P% Z6 K( h公仔箱論壇2939556TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 }0 i4 ^& p% }
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T! u- c- V9 _# z; @1 B* N
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
5 J. s% s% m6 Q: n& d2 y6 f2 `! k  x- ktvboxnow.com
7 y0 Q! c, |' t2 w1 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
9 B' M" n" M5 A) ]4 Y& [: w
tvb now,tvbnow,bttvb9 \2 y, s! E0 ?8 `3 G3 _
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢' z7 Q8 A3 k" g4 g& L% M+ d! E
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- B5 F" G! `0 P) f0 |% @  r
" p3 Q! w# J/ v0 d' A, @
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
2 o: E. N1 o( i
tvb now,tvbnow,bttvb8 D4 J2 l5 Y6 I( B
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
7 l$ b7 @1 H0 ~2 H; _tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
1 X& g' X, `, R" h/ C& T' C+ k
7 q5 |* D- c! N) w$ B  U
有大佬撑住咁就冇有怕:/ `  k7 ^+ G1 w% b: m* b
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
# @" y. T+ y  Z8 m/ h嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

- Q7 A) ^, S( n2 ]' t6 p& RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 x( Z0 \' C4 u$ J; N) o5 Q& s
tvboxnow.com; e+ w$ H, o  C/ f5 Q" |8 \
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
( H! Y- ~6 U, G6 r/ b* T0 ^

7 M- M) i. B* vtvboxnow.com有大佬撑住咁就冇有怕:tvboxnow.com' `! `% R8 n4 Q3 d
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
- q$ [- q: P9 G& o7 t  atvb now,tvbnow,bttvb嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
5 [9 b2 o4 Q7 D+ ~+ ~, U: Wmnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
- K, ?: ]& A# A3 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
) y; E! f. I! j7 ~+ N公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: w* u) {) D( S7 c6 }" Z2 s0 X( h0 |
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"公仔箱論壇( t9 a) L* Q1 U! S1 o* d( q) B
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
tvboxnow.com# Q, `" y4 e! E) M* p
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎tvboxnow.com  w6 H5 v7 u$ M
1 I2 @+ b- U5 q7 F/ m7 x- Q
$ V3 {+ j+ j6 t: R" gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
$ M2 R$ i, Z3 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
# a( }% g/ {+ ntvb now,tvbnow,bttvb我預設嗰個反而唔係呀..
$ t( A/ c7 U4 ?tvboxnow.comtvboxnow.com; z/ ~; c0 \5 a$ V
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!公仔箱論壇! J# ^3 Z  Z/ K& [* f4 P" y, [
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- ~, O/ Z" I3 }0 `
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 公仔箱論壇# n' Y: O  c2 @3 [. I7 I+ w6 Y$ D
2 e1 J4 {, j* s" Z
補充茅山聖物紅肚兜tvb now,tvbnow,bttvb; r0 ]  j+ `5 E

8 H9 M  z4 Y# W* M5 Z% W. ftvboxnow.com
2940533公仔箱論壇4 y" {: ]( K7 L1 @
: e2 U$ d8 B4 q' X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& B8 N- H6 A2 E: Q* l3 u. p
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
5 l, W: B9 a# M0 ^* e6 {, _' yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
* ~$ O2 \  M; g; ]7 l哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvb now,tvbnow,bttvb% R$ u1 x0 a* c" T  Z' L
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
5 T; d' {3 l! z3 @
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s' \4 V$ E8 [) H+ f8 n
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
% B! j3 f; X% b# n: b1 y3 cleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
5 M+ ?7 O. g7 z; q% V' htvboxnow.com) u; y; {9 U6 B' a9 {6 W! R+ S
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
. k. O# b( ^# T- @
. U7 x2 z' k/ q. a! t2 N! mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐的背面
# a4 c4 J$ U3 J0 n