返回列表 回復 發帖
8 j4 ]1 L. N. Ytvboxnow.com维基百科
8 N; v( V: z1 D+ d: g觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 .../ ~+ Y! `: P8 M9 R+ k1 P  m, h
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 W. s  G! W+ u% |/ e$ ^' {
唔該晒!
( v4 d% d3 a9 X3 y7 ?! {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
& L+ ]: }( {# o' Q2944234- X5 m* |' {9 I. R- t
- p" F/ n& b  u  B  _  `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我再補充少少吖。
1 q4 j4 H; N( D7 ^9 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 P' K/ t; }$ s4 `
leekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
4 N% h) @& ^$ d& }公仔箱論壇
. Y" M4 u6 W7 i) s  @2 A公仔箱論壇即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
, ~7 }( }% r) J: e! b: t: }  k3 K

$ V4 w+ m% S' n0 ptvboxnow.com即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
7 B/ Q1 M- i  V  wtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
0 f" o7 ?* j7 ^tvboxnow.com下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛tvb now,tvbnow,bttvb2 ~7 t$ U0 a7 X- w! F* H* F; W
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea
* l4 J0 Q/ P* k' A& H0 N
" @0 R  w) `4 K8 n% dtvboxnow.com十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

tvb now,tvbnow,bttvb+ |' G0 ~/ G" |. W8 ?8 S; m8 e+ o
tvb now,tvbnow,bttvb1 X5 K6 d) @9 n5 @# b9 L
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
" W8 u4 I. L) w( i公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% k- R& G$ w3 @/ p! b
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L- r" P' r, t# l& a$ i
tvb now,tvbnow,bttvb, r0 Z; |0 B6 ?; i1 a: p  d
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
) `. `- P/ T: d) u/ p% ytvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
; C" x8 B! _' H; A* Z1 btvb now,tvbnow,bttvbO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛! K8 h7 ]  J: @% k# t. s9 L
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
' ^- i% L; K. S7 y
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?tvboxnow.com, N1 T2 t6 l' ^/ V' Y, ~+ f5 k

. `7 J8 r9 u, L8 i7 a: n3 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% A/ R- Z$ B8 \3 g
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
; S5 \' a% e$ D( U公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
公仔箱論壇! ~" ?& Y/ _$ i' L" P/ J& ?% j

- A  n7 R3 \. F1 K  tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 h5 ]3 B/ ~5 a+ h, b) N
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
1 b5 f  {; q2 q' f# H. M' g公仔箱論壇
! M; R: M5 h* a; Q9 m) rtvb now,tvbnow,bttvb2945301
/ _% u- W4 z. R( f( z公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
/ x; D) h0 h  g: p$ O
: z! {; f* P" k- X/ A" }
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea
2 N; n+ P5 T" i% O9 b; w* r$ F) z, gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇9 O8 l9 w. q$ s4 g- n
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
; u' f% e- z7 wtvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
# J  Z) S2 |( B& n8 Y2 u! [! E6 k
6 c$ z* o! d% z. h( E0 S2 @" w/ I
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
9 H) S/ @; @+ E: Htvb now,tvbnow,bttvb哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。公仔箱論壇3 i9 O9 w5 N! L9 E0 X! J
leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
" R3 T! c4 L4 s6 ?, a* }公仔箱論壇
4 x0 T7 Z+ z; {; b. |+ v6 T% Btvboxnow.com等我代寺廟答你.. 九出十三歸
( |' u: T/ |; @% P
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
9 \4 H$ Z2 P, F  S# cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com5 k  |1 z3 N. S1 l+ H/ i
- z+ S, b+ M6 ?1 }* Ptvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
8 N! o, M. n% t" Etvboxnow.com. v) U: ]( ~5 B) H% u( x# i& X
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好tvb now,tvbnow,bttvb+ w/ T$ K; o$ D# k$ v/ Q
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
tvboxnow.com0 s$ ~3 l0 U+ H$ j, d( N: V4 x

6 l% n; ^# [5 }2 ctvboxnow.com真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
! F. v; W4 j: K2 W$ Stvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
! s$ E& K' |. }" r+ H- _9 q( T4 [# q3 P- K; R
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,1 D, [& C$ |2 ]; a+ z) H
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   
' A5 L  e/ U7 E) F4 R" ^tvboxnow.com話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing