返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
$ p9 c" X. g6 ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  ?/ Y" S& N& G8 f+ J+ b3 F/ |, {
係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。5 S7 Q8 c- H6 C# k, X, e
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-26 03:52 PM 編輯 . y/ z, [1 G, x: W. @
tvb now,tvbnow,bttvb5 n- V' g7 w6 g0 w+ @
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
& e( u& u* @+ k& Z2 _+ S! G+ `; |; Q9 q2 rtvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, C: s/ `5 m% w, O$ q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 q  [9 |, T9 v
/ D' Z$ r$ F: O6 D# V+ N公仔箱論壇2946638tvb now,tvbnow,bttvb! C4 @) M1 Y* F7 H
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
9 P' A( ^) N$ j, u* ~

9 d1 M( h8 h# \0 N- ?6 p可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
0 `& S( k) U5 `tvb now,tvbnow,bttvb2946635
& H% N9 m& L. _  H+ D: B1 Ctvboxnow.com29466382 }/ C% K: q, N  G) N
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! ?6 O8 _' Z  V9 n
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
+ x/ {* \- u* e/ g9 H- o" otvboxnow.com  z5 P& [& R( M, F6 x
9 K' v9 {0 Q9 p- ~9 E7 S" S1 P

6 D8 y0 p4 L" b& V3 n$ X2 C, Ltvb now,tvbnow,bttvb可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
& [0 D' h4 B: y& z6 ]大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
# y# L9 C- J; C$ e$ A9 \9 itvboxnow.com本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。公仔箱論壇% V' [; r; _9 Y- q7 O) o
琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......公仔箱論壇8 o& @2 W0 K1 W! V

& _: N3 a- w) PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 L3 t* _9 v% S+ Q* W2 u$ ?
tvb now,tvbnow,bttvb- A0 R7 W6 J1 t/ W2 F2 L  r
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話tvb now,tvbnow,bttvb2 [  D  t" z- X5 {- |
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
公仔箱論壇8 c% q& c8 c4 ]
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。& y/ c  |8 d6 d0 q
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
! w$ ]1 T( d$ {" _) {- [0 ?公仔箱論壇
7 S! m& u( H" E# n. N$ ytvb now,tvbnow,bttvb咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話tvboxnow.com. U" E$ ?9 G& l: Q8 A9 o! [! w+ _: A' h
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
: e7 J9 E4 v- p6 `6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com! d8 ~: E" }- K8 d, N$ N
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
0 O' r2 l( b' f. i1 j+ h7 x* Ztvboxnow.com我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
: n( J3 \/ O1 a- w! b0 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。3 U: K& T+ V% ?$ y6 x( c
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。tvboxnow.com0 k% z+ r  P8 ?# N+ n; c
  c/ Q3 p$ A+ K) Zleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
tvboxnow.com- l) s0 T; v+ M* R3 g8 q' [6 b0 e

* |5 c# J5 N: s" FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁老比人打patpat?
tvboxnow.com- f# }+ r3 x* }& _2 m. ]) h

) Z* g, N! v6 t* T7 m) I7 k) U公仔箱論壇嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
( M. H! r6 P  ?' Y$ A, X/ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...
6 w7 a" \5 [/ H( z( |大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
- F3 u; k- \% W+ d; t/ k( }tvboxnow.comtvboxnow.com: H& B4 z3 L3 O4 C  X
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k( g# ~- U# c8 q: m; v
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

tvboxnow.com4 J0 s9 \8 L6 y! K- W

i7 T( `) v( q( q) t# V7 T$ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
1 T8 Y# Y2 _8 Gtvboxnow.com所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
1 _- N& m2 T- r- h9 O4 Y" ]9 c% Xmnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
公仔箱論壇* r; S- \* E. R. x0 r" {

. t" O1 b% y2 F0 Z  u. E+ K公仔箱論壇我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
tvboxnow.com" x1 ]9 c) o& F; l8 m: \. w( a

% h' h! O6 n% Y' {# qtvboxnow.com我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排tvb now,tvbnow,bttvb, e- d5 t$ u) `% a8 _" l4 L2 ]
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
tvboxnow.com: g8 |1 e+ x& q+ G. s* ^! H7 A; V
啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?