返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
! W" ^( |# V+ P  D% lPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
公仔箱論壇! ~6 Y! E* R" {4 g& V
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
0 U2 A1 A9 H  r+ Qtvboxnow.com4 S0 q9 f! w) P$ S3 T& M8 X
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟公仔箱論壇9 j6 i1 W9 T7 L0 K; ]7 T/ C1 \0 O
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
. O/ T3 C8 `# o7 A# d+ I" Z我相信都係囉...
  W6 m/ |% ?' I& Y! r  s- N; ytvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* q) j7 a" x8 y# ~9 l
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?! E1 Y* H/ A+ ^+ L/ g8 {! U
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
公仔箱論壇  m$ m, @8 D& y3 b
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。tvboxnow.com5 `. F/ f7 I0 t+ e6 S, u$ R- E
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"8 W. y$ \5 v) q. h: q( ~
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....
/ V0 z) Y) s& w8 c7 n. |5 n% |tvb now,tvbnow,bttvb
/ R: N* U2 V. ?! z" B2 L% Ntvboxnow.com我知我知我知.......不過真係講唔出口。公仔箱論壇4 C. E8 F! A& w7 Z! o
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.tvb now,tvbnow,bttvb- Y6 }$ T) Q. Q3 ?
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
, Y0 n% M! @$ I/ S
tvboxnow.com7 I8 T! M- c" q1 m4 K! U$ R
兩個臥底嘅BB會點架??
8 i9 c: T, q7 B+ j1 H, \
我知我知我知.......不過真係講唔出口。& k+ K/ H4 A9 j1 z  B
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
7 l& a/ {7 h. R* R" w
; t" \4 w: }; g你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
9 \+ n* q# i" d; U) _8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 t2 F7 `, o- i* J8 D' `公仔箱論壇唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,公仔箱論壇# g* |- h& x6 i9 ?
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
; [' S: C! n" ~3 y  |公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
公仔箱論壇2 A; b. ?: F; ^

- H# M( f. C8 `( itvboxnow.com我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. tvb now,tvbnow,bttvb8 B/ u( l; ?8 l: Z3 ?( }0 [0 W$ G$ j3 N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& p% q+ h; A* y) o) Y
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
/ G4 Z  b2 Q. h& B2 `, Y公仔箱論壇
5 C2 `0 U8 E. e+ d% Y% K兩個臥底嘅BB會點架??
: Z+ [0 X! d4 i0 a6 q! j5 N9 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
: r  o. d6 G- v: N9 E+ a9 P4 M面對危險機會太高, 死亡機會也高...
# N7 r: x( g: |1 _6 V9 y  G) q/ D0 p; x) m/ H" I; z
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
6 b9 L5 x. K5 y& ]* [. @大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, R% h' e2 V: o3 l! d; ~3 {
細佬,你真係越爆越多嘢。
5 d9 q& l+ s2 \0 {0 I* Ttvboxnow.com小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題tvb now,tvbnow,bttvb) i0 T- j2 W# R9 B# ?' h& E: K& b
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
% u+ t  n; B! M; H# z- Y3 {tvboxnow.com唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
, T' e! G2 v- w& Mtvboxnow.com又直接講劇情會好悶.....
- F+ q8 J* B  DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。面對危險機會太高, 死亡機會也高...
! W; [8 i0 w! ~( S* S8 r; b; m3 P( ]tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
9 g9 Y; x/ g9 z  F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 c" {0 l  k" M' P& i! b
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
. S( H3 L' y2 o  ?0 b8 _6 v! ?細佬,你真係越爆越多嘢。+ @7 {& p% i* D' o* G+ L
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
& \5 Y0 b" t4 ~, {tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
. P5 X3 Z5 F0 ]) vtvboxnow.com
7 Q; t: L% X6 ]. I& j) Y5 l, P: qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧驚... 唔會嘅
+ C1 \, d! R; g% q9 x! X) q5 ]
7 E( ?, r* J& w; T+ OUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
8 ?- x$ z' W. `tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
  y2 O2 a4 G9 t4 t& z% R0 u6 s& Vtvb now,tvbnow,bttvb
" I: V. @, W8 o0 H' c" E/ cUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!: u' c% d/ y  C5 T5 I
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
公仔箱論壇. H  {1 k, @8 X0 L
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
0 ^! P7 Y/ k* x6 Z& w1 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 r& a+ m  {* htvboxnow.comUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!tvb now,tvbnow,bttvb3 g2 k; f* m7 `5 F+ ?8 F6 y
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
  S' s4 m6 l  @& y  ~恭喜細佬估中最後兩位UC。