返回列表 回復 發帖
周海媚(海味)都係其中一個答案。3 M- I8 T4 \8 |& B( N+ J9 A+ Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
8 V" e* l# f0 W- e公仔箱論壇細佬好嘢,都可算估中其中一個心目中標準答案,收獎金吖。
( `* ^4 K+ |; \& m8 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( u* x. A- ]7 c: x  R
tvb now,tvbnow,bttvb: c: Z" [5 W6 W7 F3 ~1 x
lam lam 多謝晒
1 F9 V# M) C; E( U, S! Btvb now,tvbnow,bttvb
0 y% P! k/ S. u7 Y6 n+ L8 V公仔箱論壇但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
( U! L% C, o* L7 e  A$ N- b5 L7 F* h) M哈哈,有創意到極,幾鍾意,請稍等收獎。tvboxnow.com9 l2 f& p" b0 A, p5 E
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:10 PM
$ @7 }$ Y9 M! E4 `公仔箱論壇Thank you!
公仔箱論壇) h( N: l* V3 Z
杜陸=盜錄,呵呵,玩食字乎,請稍等收獎。
4 t1 {% L6 z" t- ~% X- Z" U$ ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-12 12:12 PM
! G1 [/ b. J3 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝樓主Lee sir
4 }* c6 L" t6 f: _9 [; `) B公仔箱論壇1 @6 |1 [- T4 o+ ^- k
lam lam 多謝晒TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, V7 q5 |4 Z5 U/ x$ W$ \2 p

8 z+ `% S2 x& S0 i  r+ ?但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
0 f9 e, B3 ?3 m. }5 Y4 |# T大文細佬 發表於 2014-9-13 01:43 AM
tvboxnow.com8 N' N" V5 f5 p' K3 {+ L
唔係每一round都係IQ題,但都希望可以加插多幾次。
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手 ...
5 W0 G) |; s( H5 s5 P! s2 Emnb1123 發表於 2014-9-17 01:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* H' D* F4 Q9 j
公仔箱論壇0 H' _6 s4 j) ]: r  U
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
$ B- g; p# S8 R' ^5 @! a# Q6 U$ a
; H0 A* F' H; ~( p! N( P3 [tvb now,tvbnow,bttvb咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
  n' B( I. m% u8 ~$ A/ [0 Jtvboxnow.com& l- k" @' \6 g7 |; b7 U0 c: X, k- e0 s
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
/ `: R/ J" I+ K. g; c6 O3 _公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ L+ z# j) h( b8 @5 N
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?tvboxnow.com) C' j4 g9 o( G* j5 F9 a2 x0 \
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
7 N! ?( Z; g5 l$ j7 D, m. A# [- a
大佬想叫乜都得,唔叫低B就得 呢個名都係求其順手撳出來嘅,貪順手
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:34 PM 編輯 & D% n" d* h6 \7 [, s: N( k

( j: a8 ?2 q' z" n8 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 e" l6 t! J5 e, O: ltvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb; T! T, {% c8 R" V; T
" x. V3 l2 C; u+ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 e- I- _  S* H. u' h2 f' h7 N, p咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?) l/ C2 M5 F, y' b# u
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
0 W4 c& D8 q# P哈哈,冇得出番嚟架啦。2 v5 I& n0 i: D, j* O
BTW宣傳吓。《再戰明天》係電視劇,講懲教署嘅,接《使徒行者》檔架嘛。
繼祖有著背心.. 繼宗無...
- i! c& S- q9 Q7 m繼宗有吊帶... 繼祖無
# |+ p' B, l5 F3 v3 [9 k公仔箱論壇
% j7 y" l/ O5 K- ctvb now,tvbnow,bttvb
繼祖有著背心.. 繼宗無... tvb now,tvbnow,bttvb# Z) c4 M" j. ]; B4 \
繼宗有吊帶... 繼祖無$ S1 U# X& }& s$ w! O1 T
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:53 AM
公仔箱論壇# E1 E. x7 h0 q* V* }3 I
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
其他會員請留意兄弟二人配戴物件及外形上之差異吖唔該。
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。
$ m1 H; G; b0 R! T, U繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
公仔箱論壇" J3 T" i& l. F& i9 J3 b6 R1 o
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
3 U+ p) y9 o7 p7 N. C6 }7 Otvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-20 11:20 AM
tvboxnow.com: z1 [/ |4 G% P

) _# C- C4 X" @, {8 R: {: d( r公仔箱論壇多謝晒Vandas姐 & lam lam!
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。9 y' ?/ l; |+ j- U6 J4 v
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
- h# Z  p" S# b0 ^5 O- I$ Gtvb now,tvbnow,bttvbccw-james 發表於 2014-9-20 05:15 PM
" `7 `1 {) Z$ R' I* \3 N$ _6 y啱啱啱,請收獎金吖。